Προς ανανέωση ο Φιγκερόα

Στον Παναθηναϊκό είναι πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του Λουτσιάνο Φιγκερόα και σκέφτονται ήδη την επέκταση της συνεργασίας με τον "Matador"...

Oι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μιλούσαν τον τελευταίο καιρό με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό του Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος τα έδινε όλα στις προπονήσεις και τέθηκε νωρίτερα απ΄ό,τι θα περίμενε και ο πλέον αισιόδοξος στη διάθεση του προπονητή του.

Στη δεύτερη συμμετοχή
του με τη φανέλα του Τριφυλλιού (με την ΑΕΚ αγωνίστηκε πολύ λίγο και παρολίγον να χριστεί σκόρερ με την πρώτη του επαφή με τη μπάλα), άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα, δείχνονας πόσο πολύ το ήθελε. Μετά το τέλος του παιχνιδιού κέρασε τους συμπαίκτες του που τον ακολούθησαν σε δείπνο μαζί με την οικογένειά του, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ως τώρα παραμονή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Οι ιθύνοντες της ομάδας πιστεύουν ότι ο αργεντινός στράικερ μπορεί να γίνει ο ηγέτης της επιθετικής γραμμής του Τριφυλλιού και εφόσον έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα, είναι βέβαιον ότι θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του Φιγκερόα. Το κόστος δεν είναι υψηλό (κάτι περισσότερο από 200.000 Ευρώ μαζί με τα μπόνους), ενώ το κέρδος θα είναι τεράστιο, αφού ο "Matador" μπορεί να προσδώσει μεγάλη ποιότητα στη γραμμή κρούσης των «πράσινων».
Keywords
Τυχαία Θέματα