Πρόταση στον Κουτρουμπή, κοντά και ο Μόρας

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον Κουτρουμπή για τριετές συμβόλαιο, με τον στόπερ της ΑΕΚ να μη συνδέεται με την περίπτωση απόκτησης του Μόρα, ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από το Τριφύλλι...
Oι αλλαγές στην αμυντική γραμμή των «πράσινων» θα είναι σαρωτικές τη νέα χρονιά, με τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Αντρέ Πίντο και Σέμα Βελάσκες
να μην υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού.

Ο πρώτος εγχώριος στόχος είναι ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό (συμφωνία για διετές συμβόλαιο), με μοναδική εκκρεμότητα να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τη Βερόνα, ωστόσο οι «πράσινοι» ψάχνουν και άλλες λύσεις για να συμπληρωθεί η τετράδα των κεντρικών αμυντικών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay", o Γιώργος Κουτρουμπής βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Τριφυλλιού και μάλιστα ο Νίκος Νταμπίζας επικοινώνησε με τον στόπερ της ΑΕΚ και του έκανε συγκεκριμένη πρόταση, η οποία υπερβαίνει την αντίστοιχη της νυν ομάδας του.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον 22χρονο στόπερ για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 65.000 ευρώ το χρόνο, με τον παίχτη να περιμένει την αντιπρόταση της ΑΕΚ. Εάν αυτό δε γίνει, κατά πάσα πιθανότητα ο Κουτρουμπής θα ντυθεί στα πράσινα και θα αποτελέσει έναν από τους τέσσερις στόπερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα