Συνεχίζει την επίθεση ο Αλαφούζος: Εγγυήσεις για τις ρήτρες του Βοτανικού!

Ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να ζητήσει από τον Τζίγγερ να εγγυηθεί εγγράφως πως θα καλύψει τις ρήτρες του ΑΚΤΩΡΑ, αλλά και να του ζητήσει τα 800.000 ευρώ που έχουν ξοδευτεί σε έργα και μελέτες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, δεν σκοπεύει να μείνει στα λόγια και ξεκινάει ευθεία επίθεση κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, τον οποίο κατονόμασε ως υπεύθυνο όχι μόνο για τα χρέη, αλλά και για την κατάσταση στο γηπεδικό.

Έτσι, όπως αναφέρει η “SportDay”, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
σκοπεύει να ζητήσει από τον Τζίγγερ να εγγυηθεί εγγράφως πως θα καλύψει τις ρήτρες προς τον ΑΚΤΩΡΑ οι οποίες είναι ύψους 2 εκατ. ευρώ, σε περίπτωση που δεν γίνει το γήπεδο, αλλά και να καλύψει το ποσό των 800.000 ευρώ που έχουν ξοδευτεί σε έργα και μελέτες.

Μόνο στην περίπτωση που ο Τζίγγερ συμφωνήσει και υπογράψει τα σχετικά έγγραφα, θα προχωρήσει ο Γιάννης Αλαφούζος σε συμφωνία με το Δήμο Αθηναίων για ανέγερση του γηπέδου.

Από το ρεπορτάζ… ΓΗΠΕΛ αυτό που διαρρέει είναι πως ο Τζίγγερ δεν πρόκειται να αναλάβει τις νομικές και οικονομικές ευθύνες του, παρά μόνο αν ναυαγήσει η υπόθεση Βοτανικός!

Ακόμα, δεν έχει γίνει γνωστό το τι συμβαίνει με τις συμβάσεις που μπλέκουν τη ΠΑΕ με το Βωβό και το εμπορικό κέντρο, καθώς όπως έχει διαμυνήσει και ο ίδιος ο επιχειρηματίας υπάρχει η περίπτωση να απαιτήσει τον ουρανό με τ' άστρα από τον Παναθηναϊκό αν δεν ολοκληρωθεί το έργο.
Keywords
Τυχαία Θέματα