Ταξίδι για τον Μπόρεκ

Οι Δημήτρης Σαραβάκος και Νίκος Νταμπίζας θα βρεθούν την Κυριακή (26/05) στην Πράγα και θα δουν αγωνιζόμενο τον Τόμας Μπόρεκ έτσι ώστε να αποφασίσουν το αν θα κινηθούν για να τον φέρουν στον Παναθηναϊκό...
O Τόμας Μπόρεκ αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους του Παναθηναϊκού για τη μεσαία γραμμή του και οι Δημήτρης Σαραβάκος και Νίκος Νταμπίζας θα ταξιδέψουν στην Τσεχία για να δουν τον παίκτη αγωνιζόμενο.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει δώσει την έγκρισή του
για τον 27χρονο κεντρικό χαφ, με τις επαφές να έχουν προχωρήσει ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπόρεκ έχει ενημερωθεί και έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του Παναθηναϊκού, έχοντας εξασφαλίσει και ειδική άδεια από την ομάδα του την Ντούκλα Πράγας, για να το πράξει. Ο πρόεδρος της τσέχικης ομάδας, Μάρεκ Λούκας, φέρεται έτοιμος να επιτρέψει στον Μπόρεκ να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, ζητώντας περίπου 100.000 ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον Μπόρεκ, εφόσον οι Σαραβάκος και Νταμπίζας δώσουν το οριστικό ΟK.
Keywords
Τυχαία Θέματα