Τον Βλάση από τ' αυτί και βουρ στον… μοναδικό του κηδεμόνα!

Εδώ και 15 μήνες ξεδιάντροποι παραμυθάδες διασύρουν το όνομα του μεγαλύτερου και πιο επιτυχημένου ελληνικού συλλόγου... Φτάνει πια!Γράφει ο
GreenFinger

Η επαναδραστηριοποίηση του Βλάση Τσάκα και του καινούριου του πρίγκιπα, καθώς και η προσπάθεια κάποιων να τα κάνουν και πάλι όλα μαλλιά κουβάρια, μας υποχρεώνει να βάλουμε και πάλι τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Διότι ο μοναδικός που ΔΕΝ διέψευσε και ΔΕΝ χαρακτήρισε τα αραβικά παραμύθια… παραμύθια, ήταν ο πρώην μεγαλομέτοχος
της ΠΑΕ Γιάννης Βαρδινογιάννης.

ΟΛΟΙ, μα όλοι, οι υπόλοιποι τα κατακεραύνωσαν... Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Η λογική του... αχταρμά είναι βολική. Τους βάζουμε όλους στον ίδιο κουβά, για να βγάλουμε λάδι το μοναδικό υπεύθυνο… Είναι βέβαιο ότι κάποιους τους βολεύουν οι γενικολογίες.

Τα πράγματα όμως είναι ξεκάθαρα. Για τη διάλυση της "κανονικής" πολυμετοχικότητας υπεύθυνος είναι ΜΟΝΟ ο Τζίγκερ.

Αρχικά δεν τήρησε τη συμφωνία του 2008, που προέβλεπε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου κάθε δύο - τρία χρόνια. Τον Μάρτιο του 2010 αποφασίστηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, τον... Μάιο συμπτωματικά έριξε τον Νικόλα Πατέρα από την προεδρία και τον Ιούνιο κατάφερε και τσακώθηκε με τους υπόλοιπους: Βγενόπουλο, Ζολώτα, Ξυλά!

Εν συνεχεία δεν τήρησε κανέναν από τους όρους της συμφωνίας του Plaza (Σεπτέμβριος 2010), με συνέπεια ν’ απομακρύνει με τον τρόπο του, τόσο τον Πατέρα όσο και τον Βγενόπουλο, οι οποίοι για να μην ξεχνιόμαστε είχαν τηρήσει στο ακέραιο τη συμφωνία και είχαν βάλει και τα λεφτά πους τους αναλογούσαν (100%).

Όπως υπεύθυνος είναι και για το μπάχαλο του γηπέδου! Σκεφτείτε απλά ότι το 2008, προτού καν υπάρξει σκέψη ή ανάγκη ή «σανίδα σωτηρίας» που λέγεται πολυμετοχικότητα, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε μπει στο νέο γήπεδό του! Αντ' αυτού, σήμερα το Τριφύλλι κινδυνεύει να χάσει ακόμη και τη Λεωφόρο.

Έτσι λοιπόν είναι και υπεύθυνος για τα όσα έχουν συμβεί στην κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Τσάκα, αφού ήταν ο μοναδικός που υπέγραφε ΜοU με τους... φανταστικούς πρίγκιπες, είχε ανοιχτή γραμμή με τους... μουσαντένιους επενδυτές και οι δικοί του άνθρωποι έδιναν εντολή σε συγκεκριμένες εφημερίδες να έχουν στη πρώτη γραμμή όλες αυτές τις παπάτζες!
Keywords
Τυχαία Θέματα