Τώρα που πήρε φόρα το νομικό τιμ…

Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ανακάλυψε τους… εχθρούς του Τριφυλλιού, οπότε υποθέτουμε πως από εδώ και πέρα θα κινηθεί προς όφελος του Παναθηναϊκού.
Μετά την πρόθεση της ΠΑΕ να κάνει μήνυση σε δημοσιογράφο που δημοσίευσε την ένταση στην Παιανία, υποθέτουμε πως το νομικό επιτελείο των «πρασίνων» θα ασχοληθεί και με τους πραγματικούς εχθρούς του Τριφυλλιού. Όσον αφορά τον Τύπο, υποθέτουμε πως θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη όσοι κατ’ επανάληψη κάνουν το άσπρο – μαύρο, όσοι χρησιμοποιούν προπαγανδιστικά,
δόλια και ψευδή στοιχεία για να ζημιώνουν επικοινωνιακά την ομάδα. Πλέον λοιπόν, από δουλειά για τους νομικούς του Παναθηναϊκού… άλλο τίποτα!

Δεν είναι, όμως, μόνο η προπαγάνδα των media που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» νομικοί, αλλά υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα, τα οποία καταδεικνύει σε ένα εύστοχο κείμενό της η ιστοσελίδα aioniapistos.gr:

1) Να ενεργοποιήσει την αγωγή προς τον Δήμο Αθηναίων, ύψους 26 εκατ. ευρώ που εκκρεμεί από τον Οκτώβριο του 2010. Βλέπετε ο Γόντικας ήταν πολύασχολος και παρά τη δημόσια δέσμευση στη γενική συνέλευση του περασμένου Μαρτίου δεν το έπραξε.

Εμπρός, λοιπόν, κάντε την αγωγή...

2) Να δημοσιοποιήσει τις μηνύσεις που έχει κάνει στον Τσάκα, για να μάθουμε αφενός εάν τις έχει κάνει και αφετέρου πού βρίσκεται η υπόθεση...

3) Να κάνει μια... ερωτησούλα στο νομικό τμήμα της εταιρείας "Μπάμπης Βωβός Διεθνή Τεχνική Α.Ε." και να την ρωτήσει εάν έχει αξιώσεις εναντίων της ΠΑΕ και εάν αληθεύουν οι φήμες που την θέλουν να ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή 200 εκατομμυρίων εναντίων της ΠΑΕ.

4) Να κάνει μια ερώτηση προς τη θυγατρική της ΠΑΕ, τη περίφημη ΓΗΠΕΛ και να μάθουμε εάν υπάρχουν όλα τα έγγραφα της "δράσης" της εν λόγω εταιρείας και για ποιο λόγο, αφού υπάρχουν όλα τα έγγραφα δεν λογοδοτεί στην ΠΑΕ.

5) Να κάνει μια ερώτηση στο νομικό τμήμα της εταιρείας "Άκτωρας" και να μάθει πότε μπήκε αυτή η ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ και πότε θα πρέπει η ΠΑΕ να καταβάλει αυτό το ποσό των 800.000 ευρώ, που εντοπίστηκε στο ενημερωτικό δελτίο.

6) Να κάνει μια ερώτηση στον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Βαρδινογιάννη, εάν προτίθεται να καλύψει τις οφειλές στην εταιρεία "Άκτωρας" (800.000 ευρώ συν τη ρήτρα), όπως είχε δεσμευτεί δημόσια.
Keywords
Τυχαία Θέματα