Η… αντίδραση

Ο αγώνας στη Ρωσία απέναντι στη Χίμκι αναμένεται να είναι από τους πιο δύσκολους της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" αναγκάζονται να αφήσουν πίσω τους ό,τι έχει σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και την ήττα από τον Παναθηναϊκό και να συγκεντρωθούν σε ένα παιχνίδι που όλοι γνώριζαν από την αρχή ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Όλοι αναμένουν την αντίδραση της ομάδας του Πειραιά,

γιατί όπως και να έχει είναι δύσκολο να βλέπεις τον Ολυμπιακό να χάνει δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια και ειδικά από τη στιγμή που είναι Πρωταθλητής Ευρώπης. Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε πως: "Μακάρι όπως και στο Τελ Αβίβ να μας βγει η πίεση σε καλό και να πάρουμε τη νίκη". Πίεση υπάρχει στην ομάδα του Πειραιά, όπως υπάρχει όμως και η θέληση για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και την… ηρεμία. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως στα κρίσιμα δεν… μασάει και όπως έκανε ένα μεγάλο διπλό στο Τελ Αβίβ, αυτό θέλει να πράξει και στη Ρωσία.

Αν τα καταφέρει, θα έχει αντιδράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και θα δείξει σε όλους, ότι έχει αφήσει πίσω του αυτήν την ήττα. Σε διαφορετική περίπτωση, πρώτον θα μείνει πίσω βαθμολογικά (αλλά δεν τελειώνουν όλα, καθώς το πρόγραμμα στη συνέχεια γίνεται πιο ευνοϊκό) και δεύτερον θα δείξει πως έχει ακόμα το μυαλό του στον πρώτο χαμένο τίτλο της χρονιάς. Η Χίμκι ναι μεν είναι μια πολύ καλή ομάδα (όπου φέτος έχει δείξει πως μπορεί να φτάσει ψηλά), αλλά ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που υπερασπίζεται φέτος τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης…

Keywords
Τυχαία Θέματα