Review: Pro Cycling Manager Season 2012

Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά…

Οι ποδηλατικοί αγώνες μπορεί να μην είναι ένα άθλημα τόσο γνωστό όσο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά σίγουρα συγκαταλέγεται μέσα στα πιο όμορφα αθλήματα  που υπάρχουν.

Το Pro Cycling Manager Season είναι η καλύτερη σειρά Simulation βιντεοπαιχνιδιών για τους λάτρεις των ποδηλατικών αγώνων. Στο κάθε παιχνίδι, μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε την δικιά σας ποδηλατική ομάδα με στόχο την ανάδειξη της, στις θρυλικές ομάδες. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα νέα

χαρακτηριστικά του Pro Cycling Manager Season 2012 θα ικανοποιήσουν τους παλιούς και πιο έμπειρους παίχτες. Νέες προσθήκες και ελαφρώς ανανεωμένα γραφικά δίνουν μια εικόνα πιο ευχάριστη και οικεία στους λάτρεις της σειράς.

Υπάρχουν πολλοί  δρόμοι προς την δόξα

Πέρα από την βασική καριέρα, στο παιχνίδι περιέχονται και διάφορα άλλα modes όπως το stage, το track, το classic και το stage race.  Στο stage mode, ο παίκτης διαλέγει σε ποιο κομμάτι από οποιαδήποτε πίστα του παιχνιδιού θα διαγωνιστεί, χωρίς όμως να έχει την δυνατότητα να διαχειρίζεται την φυσική κατάσταση του αθλητή. Στο track mode, μπορείτε να αγωνιστείτε σε 7 κλάδους όπως το sprint, το time trial και πολλά άλλα. Παράλληλα, το classic mode επιτρέπει στον παίκτη, να επιλέξει την ομάδα του και να αγωνιστεί στους κλασσικούς αγώνες, χωρίς όμως να έχει το πλεονέκτημα να διαχειρίζεται την απόδοση των αναβατών. Το stage race mode είναι το ίδιο με το stage mode  μόνο που στο συγκεκριμένο mode, καλείστε να παίξτε  σε ολόκληρες πίστες και όχι σε ξεχωριστά κομμάτια.

Ο δρόμος προς την δόξα είναι ανηφορικός.

Στο Carrer mode έχετε δυο επιλογές. Μπορείτε, είτε να διαλέξετε μια από τις 81 ομάδες που είναι διαθέσιμες στο παιχνίδι, είτε να  δημιουργήσετε και να οργανώσετε την δικιά σας ομάδα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να φέρετε την ομάδα σας στην κορυφή της παγκόσμιας ποδηλασίας. Καθημερινά θα λαμβάνετε μηνύματα για τα επερχόμενα events και αξιοσημείωτα συμβάντα. Το παιχνίδι σας δίνει, επιπλέον, την δυνατότητα να διαχειριστείτε το budget της ομάδας σας και να επιλέξετε τους χορηγούς σας.

Η ρεαλιστική ομορφιά του αγώνα.

H Cyanide studios χάρης την Gamebryo, κατάφερε να απεικονίσει τα τοπία των αγώνων με απίστευτη ρεαλιστικότητα και μοναδική λεπτομέρεια. Τα πλούσια τοπία, η ομορφιά της φύσης και τα ζωντανά χρώματα θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς  gamers του είδους.

Η σκοτεινή πλευρά του παιχνιδιού.

Το Multiplayer, οι Loading  screens και το Tutorial του παιχνιδιού, αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα του τίτλου.  Όσο αφορά το Multiplayer, πρέπει να τονίσουμε την δυσκολία εύρεσης αντιπάλων και το ανούσιο Multiplayer, καθώς ότι προσφέρει το single player ακριβώς το ίδιο παρέχει και το Multiplayer του. Τα κουραστικά Loading screens καθώς και το ελλειπέστατο tutorial, απλά αποθαρρύνουν έντονα τους νέους παίκτες να ασχοληθούν εκτενέστερα με τον τίτλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα