Η Symantec δεσμεύεται στους SMB πελάτες της

Η Symantec ολοκλήρωσε τη δημιουργία ενός οργανισμού, ο οποίος θα είναι αφοσιωμένος στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMBs).


Οι νέες και αναδυόμενες επιχειρήσεις συμβάλλουν με ένα σημαντικό ποσοστό πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών που μεταμορφώνουν τον τρόπο που εργαζόμαστε, ζούμε και κινούμαστε σήμερα. Παρόλα αυτά οι SMBs αντιμετωπίζουν μία σειρά προκλήσεων που πιθανά τις αποτρέπουν στο να αποτελέσουν τις ανεξάρτητες μονάδες ανάπτυξης, καινοτομίας και ευημερίας. Η αφθονία

της τεχνολογίας και ο καταιγισμός της πληροφορίας μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες ενώ την ίδια στιγμή μπορούν να προκαλέσουν τεράστια πολυπλοκότητα και μεγάλο ρίσκο. Πράγματι, το 71% των SMBs που υπέστησαν μία κυβερνοεπίθεση δεν κατάφερε ποτέ να ανακάμψει – ήταν ολέθρια η επίθεση για εκείνες. Σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση της Symantec Internet Security Threat Report, 18% επί του συνόλου των στοχευμένων επιθέσεων απευθύνονται σε επιχειρήσεις με 250 ή λιγότερους υπαλλήλους. Το χειρότερο όλων, λόγω της σπουδαιότητας της συνδετικότητας και της συνεργασίας μέσω διαδικτύου, email, κοινωνικών δικτύων και online εφαρμογών, είναι ότι η στάση των εταιρειών αυτών, τις καθιστά τέσσερις φορές πιο ευάλωτες σε ρίσκα επιθέσεων malware από ότι οι αντίστοιχες εταιρείες μεγαλύτερου βεληνεκούς.


Παρά το αυξημένο ρίσκο, ορισμένες SMBs, θεωρούν την αγορά, ανάπτυξη και υλοποίηση λύσεων ασφάλειας, αποθήκευσης και backup ιδιαίτερα πολύπλοκη για να αφιερώσουν τον απαραίτητο χρόνο, χρήματα και ενέργεια.


Η Symantec ξεκίνησε μία σειρά πρωτοβουλιών ειδικά για τις SMBs, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε τη σύσταση μίας ειδικής SMB ομάδας, της οποίας αποστολή είναι να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που οι SMBs διασφαλίζουν τα δεδομένα τους, παρέχοντας τους προστασία σε όλα τα επίπεδα – από την περιήγηση στο διαδίκτυο και τις online συναλλαγές, μέχρι το email, τις διαδικασίες backup και ανάκτηση – με εύχρηστο τρόπο αγοράς, ανάπτυξης, διαχείρισης και υποστήριξης. Ο νέος οργανισμός, με πρόεδρο του τμήματος τον κ. Rowan Trollope, έχει στελεχωθεί από ειδικούς στον τομέα του SMB, που όχι μόνο κατανοούν τις ιδιαίτερες ανάγκες των συγκεκριμένων επιχειρήσεων και των συνεργατών που τους εξυπηρετούν, αλλά είναι αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση, στην ενεργοποίηση, στη βοήθεια και στην προστασία του συγκεκριμένου κλάδου παγκοσμίως. Η ομάδα συνεργάζεται στενά με στόχο να διοχετεύσει τη γνώση της σχετικά με το σχεδιασμό και την προσφορά των Symantec SMB προϊόντων – στους τομείς μάρκετινγκ, επικοινωνίας και υποστήριξης, καθώς και στην παροχή ειδικών εργαλείων και οικονομικών κινήτρων στους συνεργάτες.


Ολοκληρωμένη Προστασία της Πληροφορίας Ειδικά Σχεδιασμένη για SMBs
Οι σύγχρονες SMBs αναζητούν ταχύτητα, ευκολία στην ανάπτυξη και μία μοναδική εμπειρία χρήστη. Η Symantec έλαβε υπόψη τα παραπάνω και απλοποίησε ριζικά το portfolio των προϊόντων της για τις SMB, καθιστώντας ευκ

Keywords
Τυχαία Θέματα