Νέα έκδοση του Trivago app

Η αναζήτηση και σύγκριση τιμών γίνεται ακόμα πιο εύκολη υπόθεση με την καινούργια έκδοση του application της trivago.gr.


Ακόμα πιο εύχρηστη και λειτουργική από την προηγούμενη, είναι διαθέσιμη και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν μέσω iTunes. Δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να βρουν το ιδανικό για τις ανάγκες τους ξενοδοχείο και να συγκρίνουν τις τιμές όπου κι αν βρίσκονται ακόμα και όταν είναι on the road

από 100 διαφορετικά sites κρατήσεων για 500.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο.


Το να βρείτε το ιδανικό για τις ανάγκες σας ξενοδοχείο μόνο με ένα κλικ γίνεται ακόμα πιο εύκολο χάρη στη νέα εφαρμογή για iphone της trivago διαθέσιμη σε όλες τις βασικές γλώσσες και με τη βοήθεια της οποία η έρευνα και συγκριση τιμών γίνεται απλά χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε τον υπολογιστή σας. Καλύτερη ανάλυση και λειτουργικότητα κάνουν το λογισμικό ακόμα πιο εύκολο στη χρήση όταν την τελευταία στιγμή θέλετε να κάνετε την έρευνα σας για να οργανώσετε τις διακοπές σας.


Τα smartphones είναι κομμάτι της ζωής μας και η τεχνολογία μπαίνει όλο και πιο πολύ στην καθημερινότητα μας. Με το application της trivago οι ταξιδιώτες μπορούν να ψάξουν για διαθέσιμα ξενοδοχεία με κριτήρια την πόλη ή τη συγκεκριμένη περιοχή που επιθυμούν ή μπορούν απλά να πληκτρολογήσουν απευθείας το όνομα του ξενοδοχείου και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχουν τις τιμές από τα μεγαλύτερα sites online κρατήσεων. Με τη νέα έκδοση του app η ευκρίνεια των φωτογραφιών είναι ακόμα καλύτερη, χάρη στην προηγμένη Retina ανάλυση που επιτρέπει να δείτε φωτογραφίες των ξενοδοχείων και σε πλήρη οθόνη αρκεί να περιστρέψετε το iPhone.


Για να διαλέξετε το ιδανικό ξενοδοχείο έχετε τρεις επιλογές (τρια φίλτρα αναζήτησης): το πρώτο είναι αυτό της τιμής (όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει πόσα είναι διατεθειμένος να πληρώσει), το δεύτερο είναι αυτό των υπηρεσιών (αστέρια, απόσταση και είδος ξενοδοχείου) και το τρίτο είναι με βάση τις αναφορές των χρηστών της trivago. Και οι νεωτερισμοί δε σταματούν εδώ καθώς με τη νέα έκδοση των Google Maps, οι ταξιδιώτες έχουν την ευχέρεια να δουν και να ανακαλύψουν και τα αξιοθέατα της γύρω περιοχής από το ξενοδοχείο της επιλογής τους.


Επιπλέον, πέρα από την έρευνα και σύγκριση τιμών, οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να ψάξουν και να συγκρίνουν τα ξενοδοχεία με βάση το ranking τους στην trivago. Τα tools του application, επιτρέπουν να δείτε τα ξενοδοχεία με βάση τη βαθμολογία τους σε κλίμακα από το 10 μέχρι το 100 σε συνδυασμό με τις αναφορές και τις περιγραφές των χρηστών της κοινότητας της trivago.


Μπορείτε να κατεβάσετε το application δωρεάν από:
http://itunes.apple.com/gr/app/trivago-hotelsuche/id376888389?mt=8


Keywords
Τυχαία Θέματα