Μεγάλο πρόβλημα στο Diablo III!

Αυτήν την φορά είναι ακόμα πιο ακραίο.

Τα προβλήματα στους servers του Diablo III δεν έχουν τελειωμό και ειδικά αυτήν την φορά η Blizzard φαίνεται να τα έκανε ”θάλασσα”.

Πρώτο, λοιπόν, το GameSide.gr σας αποκαλύπτει ότι, όσοι αγοράσουν το Diablo III online, από το battlenet.com θα πρέπει να περιμένουν… 3 μέρες μέχρι να παίξουν το full game.

Μέχρι τότε, θα έχουν πρόσβαση μόνο στην Starter Edition! Που σημαίνει ότι

θα μπορούν να παίξουν, το πολύ, μέχρι το Act I και το πρώτο boss (Skeleton King)το level cap θα είναι το 13το matchmaking θα γίνεται μόνο με παίκτες που θα χρησημοποιούν επίσης την Starter Edition και όχι το κανονικό παιχνίδιδεν θα έχουν πρόσβαση στο Auction House (πραγματικά λεφτά + in – game Gold)Το Global Play δεν θα υπάρχει διαθέσιμο

Η Blizzard απολογήθηκε αναφέροντας μεταξύ άλλων

”Όλο αυτό έγινε για λόγους ασφαλείας και προκειμένου να ”διασφαλιστεί” η ακεραιότητα του παιχνιδιού και το Auction House, η νέα μας εφαρμογή”. Και συνέχισε

”Όπως και στο World of Warcraft, οι περιορισμοί αυτοί έχουν τεθεί σε εφαρμογή για την αποτροπή της απάτης πιστωτικών καρτών, η οποία παράλληλα βοηθά στη μείωση του Gold spam και άλλων παρόμοιων δραστηριοτήτων που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην εμπειρία του παιχνιδιού για όλους”. Ενώ τέλιωσε λέγοντας

”Μια συνέπεια των μέτρων ασφαλείας είναι ότι όσοι αγοράσουν το παιχνίδι μέσω internet μετά το patch 1.0.3, θα πρέπει να περιοριστούν στο level cap της Starter Edition,  που είναι 13 και στο πρώτο boss του παιχνιδιού, τον Skeleton King. Εργάζομαστε για να διορθώσουμε αυτό το συντομότερο δυνατό”.

Όπως φαίνεται, λοιόν, όσοι θέλουν να αγοράσουν το Diablo III μέσω battlenet καλό είναι να το ξανασκεφτουν, αν θέλουν να μην περιμένουν μέρες μέχρι να παίξουν για κάτι που πλήρωσαν και δικαιούνται από των πρώτο… δευτερόλεπτο!

Το Diablo III κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο PC, ενώ απέσπασε μέτριες κριτικές με άξονα την ποιότητα των προηγούμενων 2 παιχνιδιών αλλά και τις προσδοκίες, που δυστηχώς δεν εκπλήρωσε.

Μεγάλο πρόβλημα στο Diablo III!

Keywords
Τυχαία Θέματα