Η AMD παρουσίασε την Radeon HD 7970 GHz Edition

20:00 22/6/2012 - Πηγή: TechFan


H AMD παρουσίασε την ταχύτερη μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU) του κόσμου, την AMD Radeon HD 7970 GHz Edition. Η AMD Radeon HD 7970 GHz Edition χρησιμοποιεί την καινοτόμα Graphics Core Next (GCN) της AMD

αρχιτεκτονική για την παροχή εκπληκτικών αποδόσεων και ποιότητα εικόνας, προσφέροντας παγκόσμιας κλάσης παιχνίδι στις μεγαλύτερες αναλύσης στα πιο απαιτητικα παιχνίδια όπως στο Battlefield 3, Deus Ex: Human Revolution and DiRT Showdown.

Η AMD Radeon HD 7970 GHz Edition παρέχει πρωτοποριακές λειτουργίες της GPU μέσω της προηγμένης υπολογιστικής τεχνολογίας AMD App Acceleration, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν ταχύτατο gameplay και ρεαλιστική φυσική effects. Η τεχνολογία AMD App Acceleration βελτιστοποιεί επίσης κοινές εργασίες, όπως την κρυπτογράφηση και την συμπίεση αρχείων, επιταχύνει απαιτητικές ψηφιακές σουίτες δημιουργίας περιεχομένου, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική online βίντεο και Blu-ray βίντεο εμπειρία. Δεν υπάρχει άλλη κάρτα γραφικών που να έρχεται κοντά στην απόδοση και τα χαρακτηριστικά της AMD Radeon HD 7970 GHz.

Η κάρτα έρχεται πλήρως εξοπλισμένη με 3GBs εξαιρετικά γρήγορο GDDR5 frame buffer, την AMD Eyefinity 2,0 τεχνολογία, υποστήριξη για PCI-Express 3.0 και πολλαπλών GPU της AMD με την τεχνολογία CrossFire.
Η AMD Radeon HD 7970 GHz Edition θα είναι διαθέσιμη το νωρίτερο την επόμενη εβδομάδα από το add-in board (AIB) partners, συμπεριλαμβανομένων των ASUS, Gigabyte, HIS, MSI, Sapphire, TUL και XFX ξεκινώντας από τα $ 499. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : techpowerup.com

Keywords
Τυχαία Θέματα