Παιχνίδια της Εβδομάδας 21-25 Μαΐου 2012

Οι δυνατές κυκλοφορίες συνεχίζονται και αυτή τη βδομάδα. Με το Dragon’s Dogma σε multiplatform επίπεδο, και το Sorcery να μας μετατρέπει σε μάγους με το PS Move.  Ακολουθεί η λίστα αναλυτικότερα με τα αντίστοιχα τρέιλερ για να δείτε ένα δείγμα απο την επόμενη αγορά σας!

22/5 Men in Black: Alien Crisis (PS3, Xbox 360

& Wii)

Μαζί με κάθε νέα ταινία πάντα επιβάλετε να κυκλοφορεί και ένα παιχνίδι που είναι βασισμένο σε αυτήν, το Men in Black: Alien Crisis δεν αποτελεί εξαίρεση. Μόνο που αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι μερικώς βασισμένο στην αντίστοιχη ταινία, και στον έλεγχο μας έχουμε έναν άλλον agent με όνομα Peter Delacoeur.

22/5 Alan Wake’s American Nightmare (PC )

Το διάσημο παιχνίδι του Xbox 360 επιστρέφει, και αυτή τη φορά επισκέπτεται τους Υπολογιστές για μία δόση action-horror. Χρονολογικά τοποθετείτε μετά το τέλος του προηγούμενου τίτλου, αλλά δεν είναι sequel. Επίσης διατίθεται μόνο για κατέβασμα.

23/5 Sorcery (PS3)

Μετά απο δύο χρόνια το Sorcery για το PS move είναι διαθέσιμο. Χειριζόμαστε τον Finn εναν νεαρό μαθητευόμενο μάγο, όπου πρέπει να νικήσει τις δυνάμεις του κακού απο τη χώρα του.

24/5 Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier (PS3, Xbox 360 )

Μετά απο πολλές αλλαγές στην ημερομηνία κυκλοφορίας, το Ghost Recon έφτασε επιτέλους στα ράφια των καταστημάτων. Εδώ να σημειωθεί ότι το παιχνίδι προσεγγίζει το franchise με μία φουτουριστική ματιά, όπως φαίνεται και απο τον τίτλο δηλαδή.

25/5 Dragon’s Dogma (PS3 & Xbox 360)

Το Dragon’s Dogma είναι η προσπάθεια της Capcom στα open world παιχνίδια, και μάλιστα στο είδος του Action RPG. Θυμίζει αρκετά το επιτυχημένο Skyrim, αλλά γρήγορα αποκτά δικό του χαρακτήρα. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε απο άτομα που δούλεψαν στα Resident Evil, Breath of Fire & Devil May Cry.

25/5 Mario Tennis Open (3DS)

O Mario επιστρέφει για έναν ακόμα αγώνα τένις! Δεκαεπτά χαρακτήρες κάνουν την εμφάνιση τους απο το franchise, ο καθένας με διαφορετικές ικανότητες. Για πρώτη φορά το παιχνίδι θα υποστηρίζει Online multiplayer

25/5 DiRT Showdown (Ps3 & Xbox 360, PC)

Ακόμα ένα Dirt προστίθεται στη συλλογή φαν των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Και με αυτό το τρέιλερ ολοκληρώνουμε ακόμα μία λίστα με τα παιχνίδια της εβδομάδας.  Με την επόμενη βδομάδα να μας οδηγεί όλο και πιο κοντά στην Ε3,  και με τις ανακοινώσεις να πληθαίνουν, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Παρασκευή με τις εβδομαδιαίες κυκλοφορίες!

Παιχνίδια της Εβδομάδας 21-25 Μαΐου 2012

Keywords
Τυχαία Θέματα