Τo Development Kit του Xbox 720…

για πούλημα!

Εικόνες εμφανίστηκαν από τα Development kit του επόμενου Xbox στο φόρουμ Assemplergames.com και συγκεκριμένα το μέλος προσπάθησε να το πουλήσει στην τιμή των 10,000$! Είναι γνωστό ότι αρκετές εταιρίες εργάζονται σε μερικά “next-gen” παιχνίδια, χωρίς να αναφέρουν όνομα κονσόλας ή κάποια άλλη πληροφορία.

Το Development Kit λοιπόν, είναι ένα μαύρο κουτί, όπως βλέπετε και στις εικόνες, χωρίς κάποιο λογότυπο ή τυπωμένο όνομα. Το Dashboard του έχει την ονομασία “Durango“, όπου αυτό ήταν και το κωδικό όνομα του επόμενου Xbox

σε όλες τις φήμες που ακούγαμε μέχρι τώρα. Ένα εργαλείο που διαθέτει το development kit αφορά το Kinnect, που εδώ και καιρό ακούμε φήμες ότι η Microsoft το αναβαθμίζει.

Ο κάτοχος του Development Kit υποστηρίζει οτι η πιο πρόσφατη παρτίδα στάλθηκε τον Φεβρουάριο, και ότι περιέχει CPU απο την Intel, κάρτα γραφικών απο την Nvidia, 8GB RAM και 64-bit λειτουργικό σύστημα.

Αλήθεια ή όχι, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, οπότε σίγουρα θα ακούσουμε περισσότερα στο μέλλον για το “Durango” ή το “Xbox 720″. Μείνετε συντονισμένοι στο gameside.gr για περισσότερα νέα!

Τo Development Kit του Xbox 720…

Keywords
Τυχαία Θέματα