Kurio 7 Android 4.0 Tablet : “το απόλυτο tablet για τις οικογένειες”

16:50 31/5/2012 - Πηγή: TechFan

Η Techno Source ανακοίνωσε το δικό της tablet, το Kurio7, που προς το παρόν είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία μέσω της Toys R Us για 199 δολάρια. Εμφανίστηκε ως το “απόλυτο tablet για τις οικογένειες”, το Kurio7 είναι ένα 7 ιντσών tablet με Android 4.0 και έρχεται με μερικά αρκετά μέτρια χαρακτηριστικά.
Ενώ

έρχεται με μια σειρά από εφαρμογές σχεδιασμένες για τα παιδιά, υπάρχουν και κάποιες άλλες εφαρμογές,  που και οι ενήλικες μπορεί να τις βρούν διασκεδαστικές. Αυτές περιλαμβάνουν εφαρμογές όπως το Fruit Ninja, το World of Goo, το Cut the Rope, το Doodle Jump ακόμα και το Angry Birds! Επίσης, έρχεται με οκτώ διαφορετικά προφίλ σύνδεσης, επιτρέποντας έτσι στους γονείς να ορίσουν προφίλ για τα παιδιά τους και να περιορίζουν το είδος του περιεχομένου που θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση μέσω του διαδικτύου.
Σε ό, τι αφορά τα χαρακτηριστικά του, όπως είπαμε το Kurio7 έχει μια 7 ιντσών οθόνη και τρέχει το Android 4,0. Υπάρχει ακόμα 1GHz μονού πυρήνα επεξεργαστής μαζί με 512MB μνήμη RAM, 4GB εσωτερική μνήμη, θύρα USB και μια VGA κάμερα στο μπροστινό μέρος. Δείτε στην ιστοσελίδα Kurio για περισσότερες λεπτομέρειες.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : onlycantrust.com

Keywords
Τυχαία Θέματα