MxNitro browser για τα Windows, ¨το γρηγορότερο πρόγραμμα περιήγησης υπολογιστή¨ σύμφωνα με την Maxthon

11:12 16/9/2014 - Πηγή: TechFan

Η Maxthon κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης για τα Windows που ονομάζεται MxNitro και ισχυρίζεται ότι είναι "το γρηγορότερο πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστές στον κόσμο." Το υπό ανάπτυξη από το Μάρτιο του 2014, η Maxthon λέει ότι έχει φτάσει τον MxNitro στο σημείο να ξεκινά πιο γρήγορα, καθώς και να φορτώνει τις σελίδες Web πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης σε υπολογιστή Windows.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία δηλώνει τα εξής:

Εγκαθιστά και ξεκινά 3x γρηγορότερα από το γρηγορότερο πρόγραμμα περιήγησης σε υπολογιστή Windows - Chrome 37.Φορτώνει τις σελίδες 30 τοις εκατό πιο γρήγορα από ότι ο Chrome 37.Αισθητά επιταχύνει την περιήγηση στο διαδίκτυο σε οποιοδήποτε υπολογιστή με Windows κατασκευασμένο πριν από το 2014.Έχει μια τακτοποιημένη, διαισθητική εμφάνιση και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να κάνει τους νέους χρήστες να αισθάνονται άνετα κατά την πρώτη χρήση.

Η έλλειψη των βασικών χαρακτηριστικών, ωστόσο, θα κάνει την χρήση δυσκολότερη σε όποιον ξοδεύει μεγάλο μέρος του χρόνου του στο πρόγραμμα περιήγησης. Η εταιρεία λέει ότι στοχεύει στους χρήστες που θέλουν ένα απογυμνωμένο, υψηλής απόδοσης πρόγραμμα περιήγησης με ένα μινιμαλιστικό σχεδιασμό, με χαμηλή χρήση μνήμης και CPU.

Πηγή: thenextweb.com

Keywords
Τυχαία Θέματα