Η LG παρουσίασε στην CES την πρώτη OLED κυρτή οθόνη παγκοσμίως

15:32 10/1/2013 - Πηγή: TechFan

Η LG έδειξε μια νέα OLED τηλεόραση στη φετινή CES, αν και αυτή είναι λίγο διαφορετική από ό, τι οι κανονικές HDTV, καθώς διαθέτει μια κυρτή OLED οθόνη, και προσφέρει υποστήριξη Cinema 3D. Η LG EA9800 διαθέτει μια 55 ιντσών κυρτή OLED οθόνη

και χρησιμοποιεί την ιδιόκτητη τεχνολογία WGRB, με ένα σύστημα τεσσάρων χρωματικών pixel το οποίο περιλαμβάνει ένα λευκό pixel, όπως τα στάνταρ κόκκινα, πράσινα και μπλε pixels.

“Η LG είναι η πρώτη που παρουσιάζει 55 ιντσών OLED τηλεόραση», δήλωσε ο Havis Kwon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG. «Πιστεύουμε ότι η νέες OLED τηλεοράσεις μας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία θέασης, ξεπερνώντας οτιδήποτε έχουμε δεί στο παρελθόν. Το νέο καμπύλο μοντέλο συμπληρώνει τον πυρήνα τον OLED τηλεοράσεων μας με ένα μοναδικό σχεδιασμό που αξιοποιεί την λεπτότητα της οθόνης και την αισθητική ομορφιά της OLED τηλεόρασης. ”

Η LG δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το πότε η νέα LG EA9800 θα είναι διαθέσιμη, επίσης δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές, αν και υποψιαζόμαστε ότι θα είναι αρκετά ακριβές συσκευές όταν αυτές διατεθούν.

Πηγή : lgblog.co.uk

Keywords
Τυχαία Θέματα