ThinkPad Helix: νέο μετατρέψιμο tablet απο την Lenovo

15:32 10/1/2013 - Πηγή: TechFan

Η Lenovo παρουσίασε επίσημα ένα νέο μετατρέψιμο tablet, το Lenovo ThinkPad Helix. Η νέα συσκευή είναι στην πραγματικότητα το πρώτο ThinkPad tablet που έχει μια αποσπώμενη βάση πληκτρολόγιο. Η Lenovo λέει το Helix

φέρνει ένα Rip και Flip σχέδιο, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρέσουν την 11,6 ιντσών οθόνη και να λειτουργήσει ως αυτόνομη συσκευή tablet, ή να το χρησιμοποιήσουν ως ένα συνηθισμένο φορητό υπολογιστή.

Το Lenovo ThinkPad Helix είναι σε θέση να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές θέσεις και περιστρέφετε έως 180 μοίρες. Τρέχει το Windows 8 ή Windows 8 Pro λειτουργικό σύστημα και απευθύνεται στους χρήστες των επιχειρήσεων, με το stand mode να είναι χρήσιμο για επαγγελματικές παρουσιάσεις ή ακόμα και την προβολή ταινιών.

Η ταμπλέτα περιλαμβάνει μια 11,6 ιντσών IPS οθόνη αφής IPS με ανάλυση 1920 x 1080 pixel, 400nit φωτεινότητα, 10 σημείων multitouch, ένα ευαίσθητο στην πίεση ψηφιακό στυλό και Gorilla Glass. Ακόμα διαθέτει για τις 3ης γενιάς Intel Core επεξεργαστές (μέχρι Core i7), κάρτα γραφικών Intel HD, μέχρι και 8GB μνήμη RAM και έως 256GB SSD.

Η μπαταρία του επιτρέπει μέχρι 5 ώρες σε λειτουργία με μόνο το tablet ή 10 ώρες με τη βάση του πληκτρολογίου. Για συνδεσιμότητα, υπάρχουν δύο θύρες USB 3.0, mini-DisplayPort, Ethernet, τεχνολογία NFC (Near Field Communication) και mini-HDMI. Η Lenovo προσφέρει επίσης το Helix με 4G LTE κινητών ευρυζωνικών συνδέσεων.

Το Lenovo ThinkPad Helix ultrabook / tablet θα είναι διαθέσιμο στην αγορά των ΗΠΑ στα τέλη Φεβρουαρίου. Θα παρουσιάσει στην έκθεση CES 2013 επίσης.

Πηγή : gadgetfolder.com

Keywords
Τυχαία Θέματα