Η MG Android 4.0 κονσόλα παιχνιδιών ξεκίνησε τις πωλήσεις για $149

Η PlayMG άρχισε να πουλάει μια νέα Android φορητή κονσόλα για παιχνίδια αυτή την εβδομάδα με τη μορφή της MG, η οποία είναι εξοπλισμένη με μια 4 ιντσών οθόνη 480 x 800 ανάλυσης και έχει σχεδιαστεί για να τρέχει το Android 4,0 Ice Cream Sandwich (ICS) της Google.

Η MG τροφοδοτείται από 1 GHz TCC8295 ARM Cortex-A5 μονού πυρήνα επεξεργαστή, που υποστηρίζεται από 1GB μνήμη RAM και έχει 4GB εσωτερική μνήμη, η οποία είναι επεκτάσιμη μέσω υποδοχής κάρτας microSD μέχρι 64GB.

Άλλα χαρακτηριστικά της νέας MG κονσόλας παιχνιδιών περιλαμβάνουν μια μπροστά κάμερα 1,3 megapixel, καθώς και WiFi 802.11n, θύρα USB 2.0, γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο και πυξίδα. Η MG έχει επίσης πλήρη πρόσβαση στο κατάστημα του Google Play, έτσι θα είστε σε θέση να κατεβάσετε και να παίξετε τα ίδια παιχνίδια ακριβώς όπως σε άλλη συσκευή Android. Μπορείτε να την πρόπαραγγείλετε απο τώρα έως 4 Νοεμβρίου στην τιμή των $ 149. Μετά από αυτό, η συσκευή θα πωλήται για $ 169 στο Amazon και στο PlayMG.com.

Η PlayMG αρχικά προσπαθήσε να βρει χρηματοδότηση της νέας της κονσόλας για παιχνίδια μέσω του Kickstarter αναζητώντας $ 950.000, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει μόνο 40.000 δολάρια.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα