Το APEN Touch8 μεταμορφώνει όλες τις οθόνες των Windows 8 σε αφής

15:32 10/1/2013 - Πηγή: TechFan

Η Ε FUN, ένας σχεδιαστής ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης καθιστά δυνατό για κάθε χρήστη των Windows 7, που έχει αναβαθμιστεί σε Windows 8 να απολαύσει πλήρως τις δυνατότητες μιας οθόνης αφής. Το νέο APEN Touch8 σύστημα, με τη χρήση υπερήχων και υπέρυθρων τεχνολογιών, λειτουργεί ως digitizer multi-touch οθόνης, μετατρέποντας μια απλή οθόνη σε αφής. Το APEN Touch8

θα το δούμε στην έκθεση CES στις 8 με 11 Ιανουαρίου.

“Υπάρχουν περίπου 600 εκατομμύρια Windows 7 PC και φορητοί υπολογιστές που χρησιμοποιούνται σήμερα, που μπορούν να αναβαθμιστούν σε Windows 8″, δήλωσε ο Jason Liszewski, διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος των πωλήσεων για την Ε FUN. “Το πρόβλημα είναι ότι όλες οι πλατφόρμες στις οποίες λειτουργούν, δεν προσφέρουν τεχνολογία οθόνης αφής. Το APEN Touch8 σύστημα μας επιτρέπει οι μονάδες αυτές εύκολα και οικονομικά να αναβαθμιστούν με μια λειτουργία αφής για να επωφεληθούν από ότι τα Windows 8 έχουν να προσφέρουν . “

Το APEN Touch8 επιτρέπει στους χρήστες να ανοίξουν τα προγράμματα, τους φακέλους και τα αρχεία, να αναζητήσουν στο Internet, να έχουν πρόσβαση στο e-mail, να παίξουν παιχνίδια, να σχεδιάσουν, να υπογράφουν ψηφιακά έγγραφα, να μεταφερθούν σε προγράμματα του παρασκηνίου και να κλείσουν εφαρμογές.

Το APEN Touch8 σύστημα έρχεται με μια ασύρματη ψηφιακή γραφίδα, αποσπώμενο δέκτη και ένα καλώδιο USB για σύνδεση με Windows 8 συσκευή. Προσφέρει plug-and-play απλότητα και δεν υπάρχουν drivers για να κατεβάσετε. Οι χρήστες απλά συνδέουν το δέκτη στην άκρη της οθόνης χρησιμοποιώντας το μαγνητικό κλιπ και στη συνέχεια συνδέουν το καλώδιο USB. Μόλις ο υπολογιστής ή το laptop είναι ενεργοποιημένο, μπορούν να αρχίσουν να απολαμβάνουν τα Windows 8 με δυνατότητες οθόνης αφής με την ψηφιακή γραφίδα Touch8.

Άλλα χαρακτηριστικά του συστήματος Touch8 είναι πάνω απο 15,6″ περιοχή κάλυψης και 500 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το APEN Touch8 θα είναι διαθέσιμο το Q1 2013 στην τιμή των 79,99 δολαρίων.

Πηγή : techpowerup.com

Keywords
Τυχαία Θέματα