Το Corsair Voyager Air συνδυάζει NAS αποθήκευση USB 3.0 και ασύρματο Hub

17:21 10/1/2013 - Πηγή: TechFan

H Corsair αυτή την εβδομάδα παρουσίασε μια νέα συσκευή που έχει δημιουργηθεί να συνδυάζει μια σειρά από λύσεις σε ένα βολικό προϊόν και ονομάζεται το Corsair Voyager Air, το οποία διαθέτει ασύρματο drive, home network attached storage, USB

drive και ασύρματο hub. Το Corsair Voyager Air είναι εξοπλισμένο με 500GB ή 1TB αποθήκευσης και με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, Wi-Fi, Ethernet, και USB 3.0 συνδεσιμότητα για φορητότητα και γρήγορη σύνδεση.

Το Voyager Air επιτρέπει σε πολλαπλούς χρήστες να απολαμβάνουν το αποθηκευμένο υλικό μέσω αυτόνομου media server με ενσωματωμένο ασύρματο κόμβο μέσω μιας ασφαλούς 802.11n/b/g Wi-Fi σύνδεσης, χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο internet.

Το hub διαθέτει 30 μέτρα ακτίνα και μπορείται να κάνετε streaming βίντεο υψηλής ευκρίνειας έως και με πέντε συσκευές ταυτόχρονα, με 7 ώρες συνεχούς ροής βίντεο που παρέχονται από μία μόνο φόρτιση της εσωτερικής μπαταρίας του. Ακόμα είναι συμβατό με PC και Mac ή με την Corsair εφαρμογή για android και iOS συσκευές.

Το Corsair Voyager Air θα βρεθεί στα καταστήματα κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα και θα κοστίζει $ 199 για το μοντέλα 500GB και $ 229 για το μοντέλο 1TB.

Πηγή : corsair.com

Keywords
Τυχαία Θέματα