Η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟ

Η τύχη χαμογέλασε στους πράσινους στη χθεσινή κλήρωση των play-off του Champions League, αυτό που μένει είναι και οι ίδιοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να προκριθούν στους χρυσοφόρους ομίλους.

Η Μάλαγα σίγουρα είναι το φαβορί αλλά σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο. Τα πετροδόλλαρα των Σεΐχηδων σταμάτησαν να εισρέουν στα ταμεία του Ισπανικού συλλόγου με αποτέλεσμα πολλοί ποδοσφαιριστές να αναζητούν αλλού ποδοσφαιρική στέγη, τον Ιταλό τεχνικό Πελεγκρίνι να βρίσκεται στον αέρα και

γενικότερα να υπάρχει μια έκδηλη αβεβαιότητα σε όλο το τμήμα.

Επιπλέον στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όπως το είδαμε από το πρόσφατο φιλικό των Ανδαλουσιανών με τον Ολυμπιακό, η Ισπανική ομάδα έχει αρκετά προβλήματα τα οποία παρουσιάζονται κυρίως στην αμυνά της και δη από τα πλάγια. Ωστόσο από την άλλη είναι πολύ επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά με τον Μπουονανότε, αυτόν τον βραχύσωμο διάολο, στην μέρα του να μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα…

Συνοψίζοντας οι δευτεραθλητές έχουν μια τεράστια ευκαιρία να προκριθούν, κάτι που σίγουρα εκτός από το πρεστίζ θα γεμίσει τα ταμεία των πρασίνων σε μια οικονομικά δύσκολη εποχή. Γι αυτό θα πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να τα καταφέρουν ώστε να ατενίσουν πιο αισιόδοξα το μέλλον τους.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Ελλάδα ώρα μηδέν: Η μεγάλη κρίση θα γίνει άραγε και η μεγάλη ευκαιρία για μια νέα πορεία;Εχασαν την ευκαιρίαΝα η ευκαιρία!

Η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟ | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα