Ν. Σμύρνη: Μήνας Δημιουργικής Απασχόλησης Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας για τη νέα γενιά

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει για ακόμη μία φορά το μήνα Δημιουργικής Απασχόλησης Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας για τη νέα γενιά των πολιτών του Δήμου.

Σκοπός του προγράμματος είναι να εξοικειώσει τα παιδιά με την καλλιτεχνική δημιουργία και τον πολιτισμό.

Μέσα από μία σειρά ατομικών και ομαδικών δραστηριοτήτων τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη φαντασία και την κριτική σκέψη, να μάθουν να εκφράζονται μέσα από το λόγο, την κίνηση, τη μουσική, το τραγούδι, τα

χρώματα, τα σχήματα και τα άλλα στοιχεία των εικαστικών τεχνών.

Στο θερινό πρόγραμμα οι μικροί δημιουργοί του Δήμου μπορούν να διαμορφώσουν πολιτιστική συνείδηση, να αναπτύσσουν το αισθητικό τους κριτήριο, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να βιώσουν τη χαρά της προσωπικής κα ομαδικής δημιουργίας.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης κ. Βαγγέλης Χατζατουριάν δήλωσε σχετικά: «καλούμε όλους τους μικρούς μας φίλους στο καλοκαιρινό μας ραντεβού για να τον πολιτισμό και το παιχνίδι, διότι μέσα από την τέχνη και την ψυχαγωγία διαμορφώνουμε υπεύθυνους και ισορροπημένους πολίτες».

Το φετινό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε δυο σχολεία:

7ο Δημοτικό Σχολείο (Ευξείνου Πόντου 73 & Αγίων Σαράντα) και το

1ο Δημοτικό Σχολείο (Κοραή 20)

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν παιδιά Δημοτικού (7 έως 12 ετών) με ωράριο 07:00-14:30.

Τμήμα 20 νηπίων (παιδιά 6 ετών που θα πάνε Α’ Δημοτικού) θα λειτουργήσει στο 2ο Νηπιαγωγείο (Ευξείνου Πόντου 73 & Αγίων Σαράντα).

Στο τμήμα νηπίων η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και τηρείται σειρά προτεραιότητας, προηγούνται τα αδελφάκια συμμετεχόντων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πολιτιστικό Οργανισμό στο 210 9310408, ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.neasmyrni.gr.

Σχετικά άρθρα:

Ν.Σμύρνη : Εγκαίνια του 3ου δημοτικού γυμναστηρίουΝέα Σμύρνη : Στο 50% το κόστος κατασκευής της πλατείαςΚαρύλλουΣυνεργασία Περιφερειάρχη-Γ.Γ. Πολιτισμού για την προώθηση των έργων πολιτισμού της Ηπείρου

Ν. Σμύρνη: Μήνας Δημιουργικής Απασχόλησης Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας για τη νέα γενιά | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα