Ποιο είναι το πρώτο κόμμα.. αγαπούλα;


Γράφει η ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΙΝΑΡΔΟΥ
Έχω κατ’ αποκλειστικότητα το σύνθημα με το οποίο το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει στις εκλογές: «Τέρμα στον δικομματισμό. Δώστε ψήφο στα μικρά κόμματα»!

Παιδιά τα καταφέραμε. Σπάσαμε τον δικομματισμό και ανατροφοδοτήσαμε την κάνουλα των μικρών κομμάτων. Η μόνη που θα έχει γίνει έξαλλη με το μονοψήφιο της τελευταίας δημοσκόπησης (8% δίνει στο ΠΑΣΟΚ) θα είναι

η Παπαρήγα. Είναι αυτός γείτονας για να σου κάτσει;

Σύντροφοι, αν θέλετε να μπείτε στη Βουλή, αυτό το σύνθημα είναι μονόδρομος: «Δώστε ψήφο στα μικρά κόμματα»!

Από δω και στο εξής θέλει δουλειά και έξυπνες κινήσεις. Πέντε χαστούκια έδωσε ο Μιχαλολιάκος, παρομοίασε και το Άουσβιτς ως θέρετρο self-tanning και μπήκε στην Βουλή. Εσείς δεν θα μπείτε με τόσα μπουνίδια πού’ χετε ρίξει τόσα χρόνια;

Ενεργοποιήστε τους κασιδιάρηδες και τους καιάδες σας και ξαναδιαβάστε γραμματική. Όχι «εγέρθητι» σύντροφοι, «εγέρθητω» για να σας καταλαβαίνουν!

Και τόσα χρόνια που μας είχατε στα τέσσερα τί κερδίσατε; Δοκιμάστε την τακτική της «σούζας», μπορεί και να πιάσει.

Αλλά ρε παιδί μου, τόσο πολύ σας πιάσανε οι κατάρες του Άκη;

Μην κλαίτε αγαπητοί μου πρώην εξουσιαστές της Ιπποκράτους. Κανείς πια δεν θέλει να ταυτίζετε με την εξουσία. Εξουσία δεν είστε, άρα έχετε ακόμη ελπίδα.

Υ.Γ.: Βαγγέλη μου είσαι άτυχος φίλε μου. Με τον εκλογικό νόμο Παυλόπουλου κι αυτοί που απέμειναν θα φοβηθούν να σε ψηφίσουν. Σου εξηγώ: αν μέχρι τις εκλογές το ποσοστό σου κατολισθήσει κι άλλο, ακόμη και οι πιστοί ιδεολόγοι του κόμματος, δεν θα τολμούν να σε ψηφίσουν γιατί οι ψήφοι τους θα πάνε μπόνους στο πρώτο κόμμα. Και πιο είναι το πρώτο κόμμα, αγαπούλα; Έλα, πες το μην ντρέπεσαι!

pheme.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Ποιο είναι το πρώτο κόμμα.. αγαπούλα; | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα