Aνετα στον τελικό ο Ολυμπιακός

Παρά το γεγονός ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του, ο ρυθμός και η διάθεση δεν του έλειψαν τουλάχιστον κατά το πρώτο ημίχρονο. Το δίδυμο Μανιάτη-Μήτρογλου συνδυάστηκε έξοχα σε δύο φάσεις από τις οποίες προήλθαν τα δύο γκολ του δεύτερου (στο 27′ και στο 41′) και ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια με την άνεση του 2-0.

Στην επανάληψη

ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά γεγονός που βόλεψε τους γηπεδούχους που κυνήγησαν τουλάχιστον το γκολ της τιμής. Αφού έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Λουσέρο και τον Μίνγκα, οι ακρίτες βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν με χτύπημα πέναλτι του Παπαδόπουλου στο 84′ και να αποχαιρετήσουν τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Σαρακατσάνος, Σερφά, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Καστελάν, Λουσέρο, Μακρυδημήτρης (78′ Μπονκ), Βαϊρουά (65′ Καθάριος), Τζάνης (48′ Μίνγκας), Παπαδόπουλος.

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Κάρολ, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (46′ Σιόβας), Λυκογιάννης, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο, Φουστέρ (65′ Φετφατζίδης), Γκρέκο, Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα