NIKHTΡIA ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΙΝ ΤΟ EURO

10:00 1/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Με γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου η Ελλάδα νίκησε 1-0 την Αρμενία στην τελευταία φιλική αναμέτρηση πριν το Euro 2012.

Δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα εμφάνισε στην αναμέτρηση η Εθνική ομάδα. Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος παρουσιάστηκαν πειθαρχημένοι, με σωστές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα από τους Αρμένιους και προηγήθηκαν στο

23′ με την κεφαλιά του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η Ελλάδα προβλημάτισε, η Αρμενία απείλησε και η κακή εικόνα χάλασε. Παρόλα αυτά η Ελλάδα έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της με ισάριθμα χτυπήματα πέναλτι. Τόσο ο Σαμαράς στο 70′ όμως, τόσο και ο Κατσουράνης στο 86′ νικήθηκαν από τον εκπληκτικό Μπερεζόφσκι!

Οι συνθέσεις:

Αρμενία: Μπαρεζούσκι, Χοβσεπιάν, Αρζουμανιάν, Αλεξανιάν (78′ Μικογιάν), Αίραπετιάν, Μικρτσιάν, Μικμιταριάν, Γκαζαριάν (89′ Σαρκισόβ), Μανογιάν (59′ Μπαντοϊάν), Μάρκος (73′ Γενισαριάν), Μουσισιάν.

Ελλάδα: Σηφάκης, Παπασταθόπουλος (62′ Μάκος), Χολέμπας (60′ Τζαβέλλας), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης (46′ Φωτάκης), Σαλπιγγίδης (85′ Μήτρογλου), Φορτούνης (46′ Σαμαράς), Γκέκας (60′ Φετφατζίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα