ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ ON TOUR

Ο Χάρης και ο Πάνος όχι μόνο δημιουργούν ξανά μαζί, αλλά περιοδεύουν και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτή την εβδομάδα σειρά έχει το Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά.

Τα τραγούδια τους έχουν αναδειχθεί σε ύμνους για ολόκληρες γενιές. Οι μουσικές αναζητήσεις του συντρόφευσαν έρωτες και χωρισμούς, προβληματισμούς και στοχασμούς, μικρές καθημερινές στιγμές.

Φέτος το καλοκαίρι

ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας, το θρυλικό δίδυμο ταξιδεύει στην Ελλάδα με αφορμή την πιο πρόσφατη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο «Beat Poetry».

Οι αδελφοί Κατσιμίχα συναντιούνται ξανά δημιουργικά έπειτα από δέκα χρόνια σε τούτο το άλμπουμ, σε μια άποπειρα να μελοποιήσουν ποιητές της beat γενιάς.

«Mόνο μια τέτοια παγκόσμια -διαχρονική ποίηση μπορεί να εκφράσει αυτό που συμβαίνει σήμερα στον πλανήτη, από κοινωνική, οικονομική και πολιτική άποψη. Αν διαβάσεις τα ποιήματα του Γκίνσμπεργκ, του Μπάροουζ και του Μπουκόφσκι, θα καταλάβεις γιατί το λέω αυτό. Είναι σα να γράφτηκαν μόλις χθες, για να εκφράσουν, ό,τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο», έχει επισημάνει σε συνέντευξή του ο Χάρης Κατσιμίχας.

Μαζί με την καινούρια τους σοδειά από τις live εμφανίσεις τους δε νοείται να λείπουν επιτυχίες που σημάδεψαν την καριέρα τους αλλά και τη ζωή μιας ολόκληρης γενιάς. Στις 20 Ιουνίου ο δρόμος τους τους βγάζει στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά.

INFO: Στο Βεάκειο, στις 20/06 στις 20.30, εισιτήρια 15 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα