Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που συμμετείχαν στην απόπειρα απόδρασης του Βλαστού

Κάμερα έχει καταγράψει εικόνες νωρίς το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν τα δύο ζευγάρια, συνεργοί του βαρυποινίτη, επιβιβάζονται στο ελικόπτερο στο Πήλιο.

Πρόκειται για τον Έλληνα και τον Αλβανό, που είχαν αναλάβει να υλοποιήσουν το σχέδιο απόδρασης και δύο γυναίκες συνοδούς πολυτελείας, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει η αστυνομία στη διάθεσή της. Μάλιστα, όπως λένε, η μία εξ αυτών έχει ρόλο – κλειδί στην υπόθεση.

Κάτοικοι της περιοχής κατέγραψαν σε βίντεο τις σκηνές πιστεύοντας ότι πρόκειται για κάποιους πλούσιους και διάσημους.

Το βίντεο πρόβαλε ο Alpha,

και διακρίνεται καθαρά μία γυναίκα με φούξια μπουφάν να κρατά τις αποσκευές με… σύνεργα του σκι, που τελικά περιείχαν όπλα.

Τί βρήκε η αστυνομία στο ελικόπτερο;

Σημαντικά ευρήματα εντόπισε η αστυνομία στο ελικόπτερο και συγκεκριμένα πακέτα με το ποσό των 32.000 ευρώ, καλάσνικοφ και σφαίρες.

Η αστυνομία έδωσε επίσης στη δημοσιότητα οπτικό υλικό από το εξωτερικό και τους εσωτερικούς χώρους του ελικοπτέρου, από οχήματα και χώρους κατά των οποίων πυροβόλησαν οι δράστες, καθώς επίσης και τρεις φωτογραφίες με τα όπλα, που κατασχέθηκαν.

Στο μεταξύ, στις φυλακές Τρικάλων επέστρεψε ο Παναγιώτης Βλαστός, μετά την ολιγόωρη επίσκεψή του στο νοσοκομέιο της πόλης. Η μεταφορά του έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Τι δήλωσε ο μηχανικός

Ο τραυματισμένος μηχανικός του πιλότου μίλησε στον Alpha για τις στιγμές τα΄ρομου που έζησε: «Φοβήθηκα μήπως αυτοί από εκδίκηση, αρχίζουν να ρίχνουν σε μένα και στον πιλότο» εξομολογήθηκε, ενώ για τους δράστες υποστήριξε ότι ήταν πολύ ψύχραιμοι και με σταθερή φωνή.

Ο τραυματισμένος μηχανικός του ελικοπτέρου μίλησε στον Alpha για τις στιγμές τρόμου που έζησε: «Φοβήθηκα μήπως αυτοί από εκδίκηση, αρχίζουν να ρίχνουν σε μένα και στον πιλότο» εξομολογήθηκε, ενώ για τους δράστες υποστήριξε ότι ήταν πολύ ψύχραιμοι και με σταθερή φωνή.

Ακούστε τι είπε ο μηχανικός του ελικοπτέρου:

Keywords
Τυχαία Θέματα