ΑΓΡΙΑ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ – ΒΑΡΝΑΒΑ

11:00 5/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Συνεχίστηκε η κόντρα στο χώρο της υγείας με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Δημήτρη Βαρνάβα να επιτίθεται κατά του Ανδρέα Λοβέρδου, αποκαλώντας τον ντίλερ ιδιωτικών συμφερόντων. Ο πρώην υπουργός σήκωσε το γάντι και αποκάλεσε τον Βαρνάβα άνανδρο.

Ο διαξιφισμός των δύο ανδρών στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ έγινε έντονος όταν ο Α. Λοβέρδος, μέσω τηλεφώνου είπε ότι ο Δ. Βαρνάβας «το παίζει γιατρός». Αμέσως μετά, ο πρόεδρος

των νοσοκομειακών γιατρών του απάντησε ότι «αυτός είναι γιατρός και δεν το έπαιζε υπουργός», όπως έκανε ο Λοβέρδος με τους 46 παρατρεχάμενούς του. «Διέλυσες το ΕΣΥ και δεν ντρέπεσαι να εμφανίζεσαι ενώπιον του ελληνικού λαού. Είσαι ντίλερ ιδιωτικών συμφερόντων», είπε ο Βαρνάβας στον Λοβέρδο.

Ο πρώην υπουργός Υγείας έδειξε εξοργισμένος και αποκάλεσε δειλό, ψεύτη, συκοφάντη και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τον Βαρνάβα και τον κάλεσε να αποδείξει με στοιχεία αυτά που είπε για το πρόσωπό του. Ο δε Δ. Βαρνάβας επέμενε, προκαλώντας τον Α. Λοβέρδο αν θέλει να τον μηνύσει, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου προτίμησε να δώσει σε τοκογλύφους 430 εκατομμύρια ευρώ και να αφήσει να ψοφήσει το σύστημα Υγείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα