ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ MATRIX24.GR ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ

Ένας ένας, τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ που ήταν αντίθετα στην απόφαση Κουβέλη να στηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά, επιχειρούν να αποσείσουν τον χαρακτηρισμό του «υπονομευτή» -παρότι κανείς δεν τους τον καταλόγισε.

Μετά το μέλος της Κ.Ε., Παναγιώτη Παπαθεοδωρόπουλο, που με δημόσιες δηλώσεις του παραδέχθηκε μεν ότι καταψήφισε την πρόταση Κουβέλη, διευκρινίζοντας, όμως, ότι στηρίζει τη ΔΗΜΑΡ,

και ο Παναγιώτης Κουτσοπίνης, με επιστολή του προς το matrix24.gr επισημαίνει ότι δεν καταψήφισε την πρόταση Κουβέλη, αφού δεν είναι μέλος της Κ.Ε. του κόμματος, αλλά ότι «παρακολούθησε τη συνεδρίαση της Κ.Ε. ως όφειλε, με την ιδιότητά του ως υποψηφίου του κόμματος στις προηγούμενες εκλογές και του μέλους της γραμματείας της Π.Ε. Β’ Αθήνας».  Πάντως, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ του matrix24.gr δεν κατέγραψε μόνο όσα στελέχη καταψήφισαν την πρόταση Κουβέλη ως μέλη της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, αλλά και όσα παρέστησαν στη μαραθώνια συνεδρίαση και διάκειντο αρνητικά στην απόφαση το προέδρου και της πλειοψηφίας του κόμματος. Το ρεπορτάζ του Neo, λοιπόν, επιμένει ότι ο κ. Κουτσοπίνης, έστω κι αν δεν καταψήφισε την πρόταση Κουβέλη (πώς θα μπορούσε, άλλωστε, αφού ως μη μέλος της Κ.Ε. δεν είχε δικαίωμα ψήφου…)  ήταν μεταξύ των στελεχών του κόμματος που διάκειντο αρνητικά στην απόφαση του Φώτη Κουβέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα