ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αρνητική είναι η απάντηση των Βαγγέλη Μόρα και Βαγγέλη Μάντζιου στην πρόταση της ΑΕΚ.

Δεν θα γίνουν τελικά οι μεταγραφές των Βαγγέλη Μόρα και Βαγγέλη Μάντζιου. Οι δύο ποδοσφαιριστές φάνηκαν από την αρχή επιφυλακτικοί και προβληματισμένοι και παρά την αισιοδοξία που υπήρξε, δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΚ.

Αμφότεροι οι παίκτες δεν πείστηκαν από τον Θωμά Μαύρο και δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση της ΑΕΚ

και την επόμενη μέρα. Κι αν για τον Μόρα το πράγμα έδειξε από την αρχή ότι δεν θα προχωρήσει, για τον Μάντζιο υπήρξε η εντύπωση ότι θα πει το «ναι». Ωστόσο, ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ έχει δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό και μάλλον θα την αποδεχθεί.

Πλέον η ΑΕΚ εξετάζει άλλες περιπτώσεις με τον Βαγγέλη Βλάχο να έχει λίστα με ξένους παίκτες -κυρίως από την ισπανική αγορά- ελπίζοντας ότι θα βρει αυτούς που θέλει. Πρωτίστως ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να καλύψει το κενό στο χώρο της επίθεσης και στη συνέχεια θα κοιτάξει για την άμυνα. Υπάρχει βέβαια και η μεσαία γραμμή όπου ο Βλάχος θέλει έναν αμυντικό χαφ.

Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Καράμπελας βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτή είναι η ισπανική Λεβάντε με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα