ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ PASSWORD ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ

15:40 5/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Μέχρι και τις 22 Ιουνίου θα μπορούν οι υποψήφιοι για την Τριτοβάθμια να παραλαμβάνουν από τα λύκειά τους τα password για την υποβολή του ηλεκτρονικού μηχανογραφικού.

Η αρχική προθεσμία εξέπνεε στις 18 Μαΐου. Ωστόσο, το υπουργείο Παιδείας έδωσε παράταση στη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι υποψήφιοι

είτε των Γενικών Λυκείων (90% και 10%) είτε των Επαγγελματικών Λυκείων (ομάδες Α΄ και Β΄) πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι.

Παράλληλα, όσοι από τους υποψηφίους εμπίπτουν σε κάποια ειδική περίπτωση (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), πρέπει να προσκομίσουν στο Λύκειό τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ελεγχθούν και να χαρακτηριστούν ως ειδική περίπτωση.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερώνονται για τη διαδικασία (δικαιολογητικά, εγκύκλιοι, συχνές ερωτήσεις κλπ.).

Τα μηχανογραφικά αναμένεται να υποβληθούν εντός του Ιουνίου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα από το υπουργείο Παιδείας. Τότε οι μαθητές θα μπορούν μέσω της ίδιας ιστοσελίδας να επεξεργαστούν και να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο, σε προθεσμία που θα ανακοινωθεί.

Διαβάστε επίσης:

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ 2012: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα