Από το πρωί στη Βουλή ο Βενιζέλος

Προσωπικά, πώς θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς άλλωστε, έχει πάρει την υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ και τη συζήτηση της Πέμπτης για την προανακριτική ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Συνομιλητές του λένε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά ασχολείται με αυτό και μόνον το θέμα και είναι αποφασισμένος να δώσει σκληρή μάχη για τις εντυπώσεις στη Βουλή.

Οι

επιτελείς του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει καν ζήτημα παραπομπής του Προέδρου του κόμματος σε προανακριτική επιτροπή, ωστόσο δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο διαρροών από το κυβερνητικό στρατόπεδο. Για τον Βενιζέλο, ωστόσο, η επικείμενη συζήτηση δεν θα κριθεί στις (λίγες πάντως) ψήφους που μπορεί να λάβει ή να μην λάβει από τους βουλευτές της συμπολίτευσης.

Θα κριθεί στο πεδίο των εντυπώσεων, όπου ο κ. Βενιζέλος θέλει να κερδηθούν. Και είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτε να πέσει κάτω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος θα βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης στη Βουλή προκειμένου να παρακολουθεί τις διαδικασίες και να παρεμβαίνει όπου και όποτε κρίνει ότι πρέπει προς αποκατάσταση της εικόνας του. Γι αυτό το λόγο, άλλωστε, ζήτησε και πέτυχε να πραγματοποιηθεί σήμερα και όχι την Πέμπτη η συνάντησή του με τους Σαμαρά και Κουβέλη. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι δέχθηκε εισηγήσεις να αποδεχθεί την πραγματοποίηση της σύσκεψης μεθαύριο ώστε να χρησιμοποιήσει την συνεργασία με τους άλλους δύο κυβερνητικούς εταίρους ως ένα ακόμη δείγμα για τη στήριξη που του παρέχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα