ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!

Δυο Γερμανοί σκηνοθέτες πολιτογραφημένοι Πάτμιοι αποδίδουν θεατρικά το Βιβλίο της Αποκάλυψης στον ιστορικό χώρο του σπηλαίου του Αγίου Ιωάννη στην Πάτμο.

Με το βάρος να πέφτει στην οικονομική θεώρηση του Βιβλίου της Αποκάλυψης ελέω παγκόσμιας επικαιρότητας, η Barbara Hoffmann και ο Till Sterzenbach επιχειρούν να δραματοποιήσουν το κείμενο με τη διεθνή ακτινοβολία και την ανεκτίμητη ιστορική αξία.

Έπειτα από άδεια που παραχώρησε η Μονή της Πάτμου, οι δύο σκηνοθέτες

με εργαλεία τους 14 συνολικά ηθοποιούς είναι έτοιμοι για να ξεδιπλώσουν τη δική τους εκδοχή από τις 26 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου.

Η παράσταση θα περιλαμβάνει αποσπάσματα στην ελληνική γλώσσα σε επιμέλεια του Ηγουμένου της Μονής του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου αλλά και μεταφρασμένα σπαράγματα στα γερμανικά, στα γαλλικά, στα ιταλικά και στα αγγλικά.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το κοινό έχει συμβολικά χωριστεί σε επτά τμήματα, σε μια προσπάθεια να απεικονιστούν οι επτά Εκκλησίες της Μικράς Ασίας. Την ευθύνη για τη σκηνογραφία έχει αναλάβει ο καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών της Βιέννης Hans Hoffer ενώ η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού και Παιδείας-Πολιτισμού και του ΕΟΤ.

INFO: Στο Σπήλαιο του Αγίου Ιωάννη στην Πάτμο, από τις 26/07 έως τις 03/08 στις 21.30, περισσότερες πληροφορίες στο: www.technipatmos.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα