ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΕΕ ΜΑΖΙ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Η δημοφιλέστερη ομάδα στον πλανήτη συμπράττει με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε μια προσπάθεια να βοηθήσει εκατομμύρια ευρωπαίους καπνιστές να κερδίσουν οριστικά στον αγώνα κατά του καπνίσματος.

Η πρωτοβουλία «Quit Smoking with Barça» (Κόψτε το κάπνισμα με την Μπάρτσα, quitsmokingwithbarca.eu) πρόκειται να αξιοποιήσει την επιτυχία της εκστρατείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: «Αν το σταματήσεις, δεν σε σταματάει τίποτα» καθώς και τη στήριξη εκατομμυρίων οπαδών της Μπάρτσα σε μια πρωτότυπη  αντικαπνιστική εκστρατεία.

Το πρόγραμμα

αποφεύγει να ασκεί κριτική στους καπνιστές, αλλά επισημαίνει τα πολυάριθμα οφέλη από τη διακοπή του καπνίσματος, συνδυάζοντας τα θετικά μηνύματα με τη δυνατότητα χρήσης των πιστοποιημένων εργαλείων της εκστρατείας «Αν το σταματήσεις, δεν σε σταματάει τίποτα».

Η πρωτοβουλία «Quit Smoking with Barça» παρέχει στους φίλους της ομάδα, του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, εξατομικευμένο πρόγραμμα αγωγής υγείας με καθημερινές συμβουλές για τη διακοπή του καπνίσματος και ενθάρρυνση απευθείας από τα χείλη των ίδιων των παικτών και παραγόντων του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα