Μπορεί χωρίς Μέσι η Μπαρτσελόνα;

Υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον στην αποψινή ρεβάνς της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Παρίσι που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, είναι η επιστροφή του Ιμπραϊμοβιτς στη Βαρκελώνη, μα πάνω απ’ όλα είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα και ο άνθρωπος-ρεκόρ είναι τραυματίας, βρίσκεται στην αποστολή, αλλά δεν θα ξεκινήσει βασικός, αλλά θα παρακολουθήσει τον επαναληπτικό από τον πάγκο. Κι εδώ ακριβώς είναι το ενδιαφέρον: να δούμε τη Μπαρτσελόνα

χωρίς τον καλύτερο της παίκτη, για τον οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς δεν είπε τα καλύτερα λόγια, αφού όπως τόνισε σε συνέντευξή του στο CNN, ο Αργεντινός ήταν ο λόγος που παραγκωνίστηκε και τελικά αποχώρησε από τους Καταλανούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα είπαμε παραπάνω. Η Μπαρτσελόνα έχει το πλεονέκτημα του 2-2 που απέσπασε από την έδρα της Παρί την περασμένη εβδομάδα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να της δώσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League, αφού οι επίδοξοι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν αποδείξει ότι είναι δυνατή ομάδα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Η Γιουβέντους υποδέχεται στο Τορίνο τη Μπάγερν Μονάχου και κυνηγά την υπέρβαση. Κυνηγά την ανατροπή της ήττας με 2-0 στη Βαυαρία την περασμένη εβδομάδα. Οι Γερμανοί, οι οποίοι το Σάββατο κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα, έχουν το πλεονέκτημα και πηγαίνουν στην έδρα της Μεγάλης Κυρίας για να σφραγίσουν την πρόκριση. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Γιούβε θα κατέβει σαν πρόβατο για σφαγή…

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

21.45: Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν

21.45: Γιουβέντους-Μπάγερν Μονάχου

Keywords
Τυχαία Θέματα