Μπορεί και στους ισχυρούς της κλήρωσης ο ΠΑΟΚ

Στο μικροσκόπιο της UEFA βρίσκεται και πάλι η Φενέρμπαχτσε για τους στημένους αγώνες στην Τουρκία. Αυτό μπορεί να είναι καλό για τον ΠΑΟΚ και την κλήρωση των προκριματικών του Champions League.

Συγκεκριμένα, οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή είναι

οι Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Μεταλίστ Χάρκιβ και Φενέρμπαχτσε, ενώ όμως οι Τούρκοι τιμωρηθούν τότε οι πιθανοί αντίπαλοι του Δικεφάλου θα είναι οι Ζάλτσμπουργκ, Νόρτζελαντ, Γκρασχόπερς, Ζούλτε-Βάρεχεμ και Μπούρσασπορ (αν τιμωρηθεί και η Μπεσίκτας).

Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Σισοκό

Έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ είναι ο Ιμπραΐμ Σισοκό.

Ο διευθυντής της Βόλφσμπουργκ Κλάους Αλοφς αποκάλυψε πως ο Ιμπραϊμ Σισοκό θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. «Είναι λίγο πριν την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά σε γερμανικό Μέσο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του matrix24.gr που είχε αποκαλύψει πως ο Ιβοριανός μέσος αποτελεί στόχο του Δικεφάλου.

Ο Σισοκό έπαιξε δανεικός στον Παναθηναϊκό από τη Βόλφσμπουργκ τη σεζόν που μας πέρασε, ωστόσο η οικονομική κατάσταση των «πρασίνων» δεν επιτρέπει να συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ετοιμάζεται να τον κάνει δικό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα