ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ

Μεγάλη αναταραχή δημιουργήθηκε χθες στην Κουμουνδούρου, εξαιτίας των απόψεων που εξέφρασε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης. Μάλιστα, ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει ότι… έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο από διαμαρτυρόμενους ψηφοφόρους. 

Πάνω κάτω, ο πορτ παρόλ της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «μη ψύχραιμη και λάθος» την επιλογή των απλήρωτων εργαζομένων των ναυπηγείων Σκαραμαγκά

να «μπουκάρουν» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και συνέχισε: «μου δημιουργούνται μεγάλα ερωτήματα για την χαλαρότητα της Αστυνομίας. Πολύ εύκολα δεν μπήκανε; Πρέπει να ψάξουμε γιατί ήταν χαλαρή η, συνήθως σκληρή, στάση της Αστυνομίας».

Ο Πάνος Σκουρλέτης συνάντησε τέτοιες αντιδράσεις, που αναγκάστηκε να… απολογηθεί μέσω της σελίδας του στο facebook, όπου και έγραψε: «Επειδή έχουν γραφτεί διάφορα για την εμφάνιση μου στο Mega και την τοποθέτηση μου για το θέμα των χθεσινών κινητοποιήσεων των εργαζομένων του Σκαραμαγκά νομίζω πως όσοι μιλούν για άδειασμα του αγώνα των εργαζομένων εκ μέρους μου είναι μάλλον υπερβολικοί.

Οι αποσπασματικές αναφορές στα όσα είπα αδικούν την συνολική μου τοποθέτηση, βεβαίως, και το λέω ειλικρινά, ακούω με προσοχή όλες τις κριτικές από φίλους και συντρόφους. Νομίζω όμως ότι οι διαρροές του Βήματος την προηγούμενη Κυριακή περί πραξικοπήματος, η προσπάθεια να παρουσιασθεί το χθεσινό επεισόδιο στο Πεντάγωνο σαν κάτι ιδιαίτερο λόγω χώρου, η περίεργη στάση της αστυνομίας αρχικά και η βαρβαρότητα αμέσως μετά καθώς και τα προκλητικά επεισόδια της Χρυσής Αυγής στη βουλή ενδεχομένως να αποσκοπούν στο να δημιουργήσουν ένα συγκεκριμένο κλίμα . Αυτά για την ώρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα