ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

Έντεκα δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε 52χρονος, πρώην μελισσουργός στο άλσος της Φιλοθέης, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέου Ψυχικού. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 52χρονος είχε βάλει τα φυτά της κάνναβης σε έκταση περίπου δύο στρεμμάτων, η οποία καλύπτεται από ψηλά δέντρα και χαμηλή πυκνή βλάστηση. Όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα δενδρύλλια, άρχισαν να παρακολουθούν το χώρο. Χθες είδαν τον 52χρονο να πηγαίνει να ποτίσει την καλλιέργειά του και τον συνέλαβαν.

Στη

…φυτεία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,70 έως 2,50 μέτρα, φυτεμένα δίπλα σε δένδρα για να μην είναι ορατά από μακριά, αλλά και έξι δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες ύψους από 0,30 έως 1,30 μέτρα, τοποθετημένα δίπλα σε θάμνους για να μην είναι επίσης ορατά από μακριά.

Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Έντεκα μεταλλικά δοχεία στο εσωτερικό των οποίων υπήρχαν 60 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού καθαρού βάρους 8.058 γραμμαρίων, 68 μεταλλικά και γυάλινα δοχεία που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού καθαρού βάρους 4.012 γραμμαρίων, αλλά και ένα βάζο με σπόρους κάνναβης.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα