ΔΗΜΑΡ : «Κάτω τα χέρια από τον Στουρνάρα»

09:23 5/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Ο Γιάννης Στουρνάρας δέχεται εδώ και ημέρες συντονισμένες βολές από βουλευτές της ΝΔ και δη από «καραμανλικούς», με αφορμή το ότι καταλόγισε στον πρώην πρωθυπουργό τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και με βαθύτερη αιτία τα σχέδιά του για φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας. Μάλιστα, χθες, το μέτωπο κατά του υπουργού Οικονομικών διευρύνθηκε,

καθώς εξαπέλυσαν πυρά εναντίον του και δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μέσω ερωτήσεων που κατέθεσαν: ο Δημήτρης Κρεμαστινός και ο Απόστολος Κακλαμάνης.

«Κανένα θέμα Στουρνάρα»

Σε κάθε περίπτωση, στελέχη της ΔΗΜΑΡ διευκρινίζουν ότι, από πλευράς τους και σε ό,τι αφορά στον Φώτη Κουβέλη, η Αγίου Κωνσταντίνου στηρίζει πλήρως τον κ. Στουρνάρα. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές χρησιμοποιούσαν τη φράση «πρόβλημά τους», σχολιάζοντας την «καραμανλική» επίθεση που δέχεται ο κ. Στουρνάρας, ενώ διαβεβαίωναν πως στην επόμενη σύσκεψη αρχηγών, οποτεδήποτε κι αν γίνει, αν τεθεί θέμα Στουρνάρα, ο Φώτης Κουβέλης θα στηρίξει πλήρως τον «τσάρο» της οικονομίας. Κατά τα λοιπά, ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ στις διαπραγματεύσεις με τον υπουργό Οικονομικών, Δημήτρης Χατζησωκράτης, μετέχει στις συζητήσεις για τη φορολόγηση των ακινήτων και πηγές προσκείμενες στη ΔΗΜΑΡ διαβεβαιώνουν ότι, προσώρας, δεν έχει αποφασιστεί καμία νέα επιβάρυνση για τους φορολογούμενους.
Πάντως, ενδεικτικό της πλήρους εμπιστοσύνης της ΔΗΜΑΡ στο πρόσωπο του Γιάννη Στουρνάρα ήταν ένα tweet του εκπροσώπου του κόμματος, Ανδρέα Παπαδόπουλου, ο οποίος όχι μόνο καταφέρθηκε εναντίον όσων επικρίνουν τον κ. Στουρνάρα, αλλά συμφώνησε, εμμέσως, με τα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών για την τελευταία διετία της «καραμανλικής» διακυβέρνησης. «Η είδηση δεν είναι ότι ο Στουρνάρας κατηγορεί την κυβέρνηση Καραμανλή. Η είδηση είναι ότι υπάρχουν ακόμα υπερασπιστές της!», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα