ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα επικράτησε δίκαια 3-2 της Ρεάλ στη Βαρκελώνη και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του ισπανικού Σούπερ Καπ.

Με αντεπίθεση διαρκείας, η Μπαρτσελόνα γύρισε το εις βάρος της 0-1, νίκησε 3-2 και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Η γκάφα του Βαλντές «χάρισε» ένα γκολ στη Μαδρίτη και συνάμα τις ελπίδες ενόψει του επαναληπτικού στο Μπερναμπέου την επόμενη Τετάρτη.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας άνοιξαν το σκορ στο 55′ με θαυμάσια κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά η Μπαρτσελόνα απάντησε άμεσα με

τον Πέδρο στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στο 75ο λεπτό ο Λιονέλ Μέσι έσπασε τη γκίνια και βρήκε δίχτυα απέναντι στη Ρεάλ μετά από 437′. Ο Αργεντινός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ινιέστα και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο 78′ ο Ινιέστα έκανε ό,τι ήθελε και σέρβιρε έτοιμο γκολ για τον Τσάβι, ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ λίγο πριν το τέλος και συγκεκριμένα στο 85′ η Ρεάλ πέτυχε το γκολ που την κρατά ζωντανή με τον Ντι Μαρία μετά από τραγικό λάθος του Βαλντές.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Μαστσεράνο, Πικέ, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι (83′ Φάμπρεγκας), Ινιέστα, Πέδρο, Αλέξις Σάντσες, Μέσι.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Ραούλ Αλμπιόλ, Φάμπιο Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Μεσούτ Εζίλ, Καγεχόν, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα