Ενόχληση Βενιζέλου και επικοινωνία με Σαμαρά

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τους τόνους που υιοθέτησε ο κ. Βορίδης και άλλα στελέχη του κόμματος.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς στην καταληκτική του ομιλία στο 9ο συνέδριο της Ν.Δ. αναμένεται να αναφερθεί στο ζήτημα, κλείνοντας έτσι και την πρώτη κρίση που αντιμετώπισε η δικομματική.

H «άτυπη ενημέρωση» από την Ιπποκράτους

αναφέρει πως: «Το ΠΑΣΟΚ έχει μεταφέρει αρμοδίως τη δυσφορία του για τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάκη Βορίδη».

Πηγές της Ιπποκράτους, απαντώντας σε ερώτηση για το τι σημαίνει «αρμοδίως», έκαναν λόγο για τηλεφωνική επικοινωνία των Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Αντώνη Σαμαρά.

Παπουτσής: Ως εδώ

Θέση στην αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚΝΔ πήρε και ο Χρήστος Παπουτσής σε δήλωσή του με τίτλο «Αιδώς Αργείοι». Οπως τονίζει:

Ως εδώ. Η προσβολή της ιστορικής αλήθειας και της μνήμης για την πολιτική προσωπικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου, της προσφοράς του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα, στο δημοκρατικό πολίτευμα και στο λαό της πατρίδας μας.

Ως εδώ. Η ανοχή και η σιωπή της σημερινής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Αιδώς Αργείοι

Πως το σχολίασε ο Οδυσσέας Κωσταντινόπουλος

«Αυτό που κάνει ο κ. Βορίδης είναι εντελώς υποκριτικό και θα σας αποδείξω γιατί είναι υποκριτικό και γιατί τα σκέφτηκε όλα σήμερα. Το δεύτερο είναι ότι ο κ. Βορίδης όταν θυμάται το κακό του παρελθόν, δημιουργεί ολοένα και μεγαλύτερα προβλήματα», είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega.

«Δεν θα ταυτιστούμε ποτέ με τη Νέα Δημοκρατία πάρα πολύ σωστό είναι αυτό και διαβάζουμε διαφορετικά το παρελθόν. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία για να μπορεί ο κ. Βορίδης και όλοι εμείς σήμερα, να μιλάμε και να λέμε τις απόψεις μας. Αντιθέτως ο κ. Βορίδης στο παρελθόν, αγωνιζόταν σε τάξεις οι οποίοι προσπαθούσαν να καταλύσουν τη Δημοκρατία και είχαν καταλύσει τη Δημοκρατία.» είπε ο ίδιος για να συμπληρώσει πως:

«Όσα στελέχη έχουν προσωπικές επιδιώξεις εντός των κομμάτων, για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην Κυβέρνηση, πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτή τη στιγμή, γιατί η χώρα βρίσκεται σε ένα τεντωμένο σκοινί. Με τις δηλώσεις αυτές ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου και μπορούν να προκαλέσουν και να υπονομεύσουν την προσπάθεια της Κυβέρνησης και την προσπάθεια της χώρας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα