Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ

19:45 9/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Χρειάστηκαν να περάσουν τέσσερις αγωνιστικές για να πανηγυρίσει νίκη ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ στην Τούμπα και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα παραμένοντας ζωντανός στο στόχο της δεύτερης θέσης.

Βέβαια, για να έρθει το τρίποντο χρειάστηκε το γρήγορο γκολ του Περογαμβράκη (στο 9ο λεπτό). Ο ΟΦΗ

προηγήθηκε 0-1 και η ομάδα του Δώνη ξύπνησε αρχίζοντας την αντεπίθεση. Στο 38ο λεπτό απάντησε με τον Στέφανο Αθανασιάδη και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κατσικάς με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αντεπίθεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε με τον Λόρενς στο 49ο λεπτό να «γράφει» με σουτ το τελικό 3-1. Μέχρι τη λήξη του αγώνα ο Δικέφαλος δημιούργησε και έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην τελική επικράτηση.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Σίλντενφελντ, Λίνο, Λάζαρ, Ρομπέρ (52′ Ολίσε), Καμαρά (83′ Β. Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης (65′ Πόποβιτς), Λόρενς, Αθανασιάδης

ΟΦΗ (Πετράκης): Αγριμάκης, Μονιάκης, Κουρδάκης, Σαρ, Ιωαννίδης (80′ Κανούλας), Μπούρμπος, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (46′ Μακρής), Περογαμβράκης (76′ Νύκταρης), Παπάζογλου

Keywords
Τυχαία Θέματα