ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

«Πυρά» κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή την τοποθέτησή του στη δεύτερη θέση της λίστα του ψηφοδελτίου του κόμματος στο νομό Ροδόπης.

Η απόφαση της Ιπποκράτους να τον κατατάξει σε μη εκλόγιμη θέση εξόργισε τον Γιώργος Πεταλωτή, που σε δήλωσή του εκφράζει την πικρία του που ούτε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ούτε κανένα

άλλο από τα κεντρικά στελέχη της Ιπποκράτους, δεν τον πήραν ούτε ένα τηλέφωνο έστω διαχειριστικά, παρότι για περίπου 2,5 χρόνια ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Παράλληλα, σχολιάζοντας τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στο νομό κάνει λόγο για επικεφαλής ανθρώπους του τουρκικού προξενείου.

Συγκεκριμένα σε δήλωσή του σημειώνει:

«Ανακοινώθηκαν οι λίστες και στη Ροδόπη. Και OK ας αφήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Ειναι ένας δημοκράτης άνθρωπος, κεντροαριστερός και θέλει εκπροσώπηση στον τόπο του. Να ψηφίσει Χατζηοσμάν, ΠΑΣΟΚ, Καραγιουσούφ ΣΥΡΙΖΑ ή Ιλχάν (Δημοκρατική Αριστερά);;; Όλα προϊόντα του τουρκικού προξενείου. Μόνο η ΝΔ έχει χριστιανό. Ντροπή. Και σε όσους κεντρικούς που στον κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, που υπερασπιζόταν τα πάντα δεν πήραν ούτε ένα τηλέφωνο έστω διαχειριστικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα