Έβρεχε γκολ στο ΟΑΚΑ

Με πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φορναρόλι που βρήκε δίχτυα μετά από 19 μήνες και 19 μέρες (σκοράροντας δις), ο Παναθηναϊκός συνέτριψε 4-0 την Προοδευτική στο βούρκο του ΟΑΚΑ και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς του Κορυδαλλού.

Το ματς στο πρώτο μέρος δεν είχε φάσεις, αλλά είχε γκολ. Ο Παναθηναϊκός

είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, ωστόσο στο 45ο λεπτό ευτύχησε να πάρει προβάδισμα με πανέμορφο γκολ του Φορναρόλι, ενώ σχεδόν ένα λεπτό μετά απέκτησε αέρα δύο τερμάτων με τον Χριστοδουλόπουλο να κάνει το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος το ματς λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα λόγω της βροχής που είχε μετατρέψει σε βούρκο το ΟΑΚΑ, εξ ου η διακοπή στο 75′ για περίπου μισή ώρα μέχρι να μπουν τα μηχανήματα και να βελτιώσουν κάπως την κατάσταση. Πριν τη διακοπή, ο Φορναρόλι έβαλε ξανά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, ενώ μετά την επανέναρξη ο Σο, ο οποίος έκανε -επιτέλους- ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα, έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Χουχούμης, Βιτόλο (64′ Σο), Φουρλάνος, Χριστοδουλόπουλος (79′ Δώνης), Μπαρμπαρούσης, Φορναρόλι (84′ Αποστολόπουλος), Πετρόπουλος.

Προοδευτική: Μουκέας, Κολιός, Παπανικόλας, Κουσούρης, Κακαράς, Λάζουρας (66′ Χόρτσας), Μακαρονάς, Λέκκας (30′ λ.τ. Επιτροπάκης), Αργυρίου, Παναγιωτόπουλος, Βασιλάκος (69′ Γρίβας).

Keywords
Τυχαία Θέματα