Έξι κύριοι …της κυρίας τους

Πρώτος και καλύτερος ο John Lennon και η εκλεκτή της καρδιάς του Yoko Ono με την οποία μετά το γάμο τους το 1969 ,αποφάσισαν να ανταλλάξουν ονόματα. Το νέο του όνομα ήταν John Winston Ono Lennon και εκείνης Yoko Ono Lennon.



Κάτι που σίγουρα δεν ξέραμε για τον Jay-Z είναι πως μετά το γάμο με την Βeyonce μετανομάστηκε σε Shawn Knowles-Carter από Shawn Carter θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τα πεθερικά του, τα οποία δεν είχανε αγόρι στην οικογένεια για να συνεχίσει το όνομα.

Ο δήμαρχος του Los Angeles Antonio Villaraigosa θέλοντας να πρωτοτυπήσει συνέθεσε ένα νέο επίθετο από το δικό του Villar και το Raigosa της συζύγου του. Με αυτόν τον τρόπο προέκυψε το Villaraigosa.

Eπόμενος άντρας που παραμέρισε τα παραδοσιακά στεγανά ήταν ο ηθοποιός Jay Mohr ο οποίος στην δεύτερη επέτειο του γάμου του το 2008 πρόσθεσε το επίθετο της γυναίκας του, Nikki Cox, στο δικό του κι έτσι πλέον επίσημα αναγράφεται ως Jon Ferguson Cox Mohr.

Ο ηθοποιός Lorenzo Lamas υιοθέτησε το επίθετο της κατά 30 χρόνια μικρότερης συζύγου του Shawna Craig όταν και την παντρεύτηκε προσθέτοντας το Craig μετά το Lamas.

Τέλος, ο Jack White συμπληρώνει τη λίστα υιοθετώντας το επίθετο της συζύγου του Μeg White όταν την παντρεύτηκε το 1996 και μαζί αποτελούσαν το συγκρότημα The White Stripes.Το πραγματικό του όνομα ήταν Jack Gillis.

Keywords
Τυχαία Θέματα