«Φταίνε για όλα ο Μόντι και η Γερμανία»

«Φταίνε για όλα ο Μόντι και η Γερμανία», τόνισε ο Καβαλίερε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι Rai Uno και δεν παρέλειψε να περισώσει το «έργο» του, σημειώνοντας: «Από τότε που ανέλαβε η κυβέρνηση τεχνοκρατών, χειροτέρεψαν όλα, από το ΑΕΠ μέχρι το δημόσιο χρέος, διότι ο Μόντι εφάρμοσε χωρίς να αντιδράσει όσα ζητούσε

η Ευρωπαϊκή Ένωση, με τις επιβολές της Γερμανίας».

Ενώ για την παραίτησή του πριν ένα χρόνο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έκανε λόγο για «συνωμοσία της πολιτικής, των μέσων ενημέρωσης και του χρηματιστικού χώρου, που οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησής του». Ωστόσο, δήλωσε αλτρουιστής και τόνισε ότι μετά την αναγκαστική παραίτησή του «άφησε να υπερισχύσει η αγάπη του προς την Ιταλία και στήριξε την κυβέρνηση τεχνοκρατών».

Ωστόσο, δεν απάντησε πειστικά στο γιατί την περασμένη εβδομάδα είχε δηλώσει ότι θα στήριζε τον Μάριο Μόντι λέγοντας: «Για να μπορέσουν να ενωθούν όλες οι μετριοπαθείς δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του χριστιανοδημοκρατικού κέντρου. Αν, όμως, δεχόταν, θα ελέγχαμε και θα κατευθύναμε εμείς το έργο του»

Keywords
Τυχαία Θέματα