ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Ο Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Στόχος μας είναι η αναστροφή του αρνητικού ισοζυγίου στον αγροτικό τομέα και για την επίτευξή του θα εργαστούμε με εργαλεία τη νέα ΚΑΠ και το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης», δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από την Θεσσαλία.

Ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος δεσμεύτηκε στους κτηνοτρόφους της περιοχής ότι θα ζητήσει από τον ΕΦΕΤ να ενταθούν οι έλεγχοι σε χώρους εστίασης για την παράνομη πώληση λευκού τυριού ως φέτα. Υπογράμμισε δε ότι

θα επιμείνει στην πάταξη των ελληνοποιήσεων με την καθιέρωση μέτρων όπως η αναγραφή στις αποδείξεις των ταμειακών μηχανών της προέλευσης του κρέατος.

Σε αυτό το πνεύμα, κάλεσε τους κτηνοτρόφους να καταθέσουν προτάσεις στο διάλογο για τη νέα ΚΑΠ, ενώ επισήμανε την ανάγκη αντιμετώπισης των προβλημάτων από την έλλειψη κτηνιάτρων και επανέλαβε τις δεσμεύσεις για την καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης εντός του καλοκαιριού.

Επιπλέον, δεσμεύτηκε για τη σύγκλιση τριμερούς σύσκεψης με πρωτοβουλία του Υπουργείου, με θέματα τους κανόνες διακίνησης και εμπορίας του συμπύρηνου ροδάκινου με τελικό στόχο όχι μόνο την διατήρηση άλλα και την ενίσχυση μιας καλλιέργειας με εξαγωγικό χαρακτήρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα