Η εντυπωσιακή και …νόμιμη Αγιά Σοφιά

Ενθουσιάστηκαν με όσα είδαν τα μέλη της Δημοτικής Αρχής της Νέας Φιλαδέλφειας από τα σχέδια της «Αγιάς Σοφιάς» που του παρουσίασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Στη συνάντηση της Δευτέρας λύθηκαν πολλές απορίες και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα του Δήμου. Το έργο θα είναι σύννομο, με σεβασμό στις περιβαλλοντολογικές συνθήκες και ρυθμίσεις.

Ένα …ορθόδοξο σχέδιο προς καθολική έγκριση

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες έπειτα από επικοινωνία του Μελισσανίδη με τη δήμαρχο Ευτυχία Αποστολάκη. Ο βασικός στόχος ήταν να επιτευχθεί η απόλυτη συναίνεση. Με δεδομένο πως δεν υπάρχουν πλέον αντιδράσεις

λόγω εμπορικών χρήσεων, ο Μελισσανίδης θέλει το σχέδιο να εγκριθεί και να στηριχθεί από όλο το δημοτικό συμβούλιο. Από κάθε τάση και κάθε κόμμα που μπορεί να προέρχεται κάποιος σύμβουλος. Το ραντεβού δόθηκε πλέον για τις 2 Οκτωβρίου, στις 19:00. Εκεί ο Μελισσανίδης ετοιμάζεται να εκπλήξει όλον τον κόσμο, παρουσιάζοντας τα σχέδια για την «Αγιά Σοφιά».

Στο μεταξύ, την πρώτη εικόνα από τα σχέδια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ είχε η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Ευτυχία Αποστολάκη, η οποία έκανε λόγο για όμορφο σχεδιασμό και κυρίως εντός των νομικών πλαισίων. Μιλώντας για τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, η δήμαρχος είδε τα πλάνα του νέου σπιτιού της ΑΕΚ και στις 2 Οκτωβρίου θα γίνει δημοτικό συμβούλιο για την έγκριση των σχεδίων. Μιλώντας στον Nova-sportFM 94,6 έκανε λόγο για όμορφο γήπεδο και το πιο σημαντικό ότι θα βρίσκεται στα όρια του παλιού, χωρίς να επεκτείνεται στο άλσος.

«Ο κ. Μελισσανίδης είχε μια συνάντηση σήμερα μʼ εμένα και τους αντιδημάρχους της Νέας Φιλαδέλφειας. Μας παρουσιάστηκε το πρόγραμμα που υπάρχει, οι προτάσεις, αλλά και το σχέδιο του γηπέδου. Αποφασίσαμε, μετά απʼ αυτή την εποικοδομητική συζήτηση, να συγκαλέσουμε δημοτικό συμβούλιο στις 2 Οκτωβρίου με αποκλειστικό θέμα την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Εκεί θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι προτάσεις του κ. Μελισσανίδη στη δημοτική αρχή, αλλά και στον κόσμο -μιας και θα είναι ανοιχτό το συμβούλιο. Οα είναι απόλυτα νόμιμα. Το σχέδιο είναι ακριβώς στα μέτρα του προηγούμενου γηπέδου, ενώ δεν υπάρχει καμία καταπάτηση του άλσους. Θα βρίσκεται ακριβώς στο χώρο του παλιού γηπέδου. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα γιʼ αυτό. Θα παρουσιαστεί αναλυτικά στο δημοτικό συμβούλιο. Οπότε, σας καλώς στις 2 του μήνα να έρθετε και να το δείτε από κοντά, διότι πρόκειται πραγματικά για ένα πολύ όμορφο σχέδιο».

Ουρές οι άνεργοι για τα διαρκείας

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου στα γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σήμερα το πρωί ώστε να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας με 30 ευρώ, που προορίζονται για τους άνεργους. Τούτο από τη μία φέρνει ικανοποίηση στην Ενωση, αλλά και απογοήτευση και προβληματισμό για την οικονομική κατάσταση πολλών συνανθρώπων μας.

Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια κάθε μέρα από τις 9:30 ως τις 17:30 στα γραφεία της ομάδας. Οι θύρες που είναι διαθέσιμες είναι η 3,5,13 και 1-35 ενώ αναγκαία είναι η κατοχή κάρτας ανεργίας από τον ΟΑΕΔ για την αγορά του εισιτηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα