Η ΦΩΦΗ ΠΗΡΕ Τ’ ΟΠΛΟ ΤΗΣ

«Οι εργαζόμενοι χρειάζονται προστασία. Τα όρια της ελληνικής κοινωνίας έχουν εξαντληθεί. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε την μάχη και να μην επιτρέψουμε την εργασιακή ζούγκλα».

Με αυτή την φράση περιέγραψε χθες η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τις προθέσεις του κόμματος επί των εργασιακών θεμάτων και των σχετικών αιτιάσεων της τρόικας. Η ίδια άλλωστε, με παλιότερη δήλωσή της, στις 4 Σεπτεμβρίου ζητούσε οι εργασιακές σχέσεις να επιστρέψουν στο επίπεδο που ορίζει το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο, προσθέτοντας τότε

πως «αν η τρόικα νομίζει ότι η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα και ότι οι πολίτες της αντέχουν και άλλη πίεση, βρίσκεται εκτός των ορίων της εντολής της». Φαίνεται πάντως, πως η κ.Γεννηματά δεν …έπεισε, ούτε τώρα, ούτε τότε. «Τώρα το θυμήθηκε το ΠΑΣΟΚ ότι οι εργασιακές σχέσεις θυμίζουν ζούγκλα. Τόσα χρόνια που τις μετέτρεπε σε τέτοια, ήταν καλά;», διερωτήθηκε χθες πρώην βουλευτής του ίδιου κόμματος που συζητούσε το θέμα με δημοσιογράφους σε σχετικό «πηγαδάκι» που στήθηκε άμα τη κυκλοφορία της σχετικής δήλωσης από την Ιπποκράτους….

Keywords
Τυχαία Θέματα